Budimo u kontaktu

ITALIJA

SRBIN U CENTRU PAŽNJE IAKO NIJE IGRAO Jović nije hteo da uđe u igru protiv Verone, evo i zašto

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Luka Jović kazao treneru da nije spreman da uđe u igru (Foto: FK Fjorentina)

Luka Jović je bio u centru pažnje na utakmici u kojoj – nije igrao. Srpski napadač, koji je letos stigao iz Real Madrida u Fjorentinu, ne samo da je ostao na jednom postignutom golu ove sezone (koji je dao u pobedi protiv Kremonezea od 3:2 još na startu prvenstva), već je zbog načina na koji je ostao na klupi za rezerve u utakmici sa Veronom izazvao veliku pažnju u Italiji.


Argentina: Na meču Banfild – Lanus, naša kladionica nudi kvotu 3.70 za igru 1-1.


Naime, posle devet takmičarskih nastupa u nizu na kojima nije dao gol, a na nekima od njih je igrao prilično malo (22 minuta protiv Tventea, pa 20 protiv istog rivala, svega pet protiv Udinezea i 36 protiv RFS-a na evro-sceni), on je u četvrtak u Ligi konferencija dobio priliku da odigra celo drugo poluvreme na gostovanju Bašakšehiru.

Nije uspeo da pomogne ekipi da izbegne ubedljiv poraz (3:0), a tom prilikom je dobio jedan nezgodan udarac. Činilo se najpre da će u nedelju moći da igra protiv Verone, ali ga je trener Vićenco Italijano ipak ostavio na klupi, sa željom da mu šansu ukaže u drugom poluvremenu. I, kada je trenutak za tu izmenu došao…

Jović je rešio da ipak odsedi do kraja meča na klupi za rezerve! Ovako je o tome obavestio javnost portal “firenzeviola”:

Vrlo interesantnu pozadinu situacije kada je zamenjen (starter Fjorentine) Kuame otkrio je kanal DAZN. Trener Italijano se okrenuo ka klupi i pitao Jovića kako se oseća, jer je hteo da ga tada uvede u igru umesto Kuamea. Srbin mu je, međutim, odgovorio da se ne oseća 100 odsto spremnim i da bi on više voleo da ne ulazi u igru. Kao rezultat toga, starteg “ljubičastih” je ubacio sveže snage u vidu Kabrala.

Fiorentina je, inače, pobedila sa 2:0, a pored Jovića za nju nisu igrali ni povređeni Milenković, kao ni Terzić koji je ostao na klupi. Ilić i Lazović odigrali su ceo meč za Veronu.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIN STRELAC ZA GACIJANTEP Lazar Marković pokazao kako se probija odbrana Trabzona! (VIDEO)

SERIJA A Prvenac Sergeja, Juventus tone sve dublje, Jović presedeo na klupi

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.