Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STANOJEVIĆ BESAN POSLE PORAZA Ovakvi golovi ne smeju da se prime ni u pionirima! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener Partizana Aleksandar Stanojević tokom meča sa Dinamom (Foto: FK Partizan)

Vidno nezadovoljan bio je trener Partizana Aleksandar Stanojević posle drugog poraza na pripremama u Turskoj. Ako se gleda samo igra, strateg crno-belih mogao je da vidi i dobrih stvari, ali on je posle meča apostrofirao način na koji je njegova ekipa primila dva gola.


BELGIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Antverpena protiv Kontrajka je 1.98. Meč počinje u 18:45.


Dominirali smo, stvarali smo šanse, sve je to lepo, ali primili smo golove kakve ne bi trebalo da se primaju ni u pionirima – razočaran je bio Stanojević.

Kako ocenjujete utakmicu generalno?

Bili smo bolji rival, pogotovo u drugom poluvremenu. Velika šteta za taj gol koji smo primili u 88. minutu. Mogli smo i mi da damo gol, imali smo dve sjajne šanse, zatim prečku, ili stativu, ne sećam se više,  ali dobro, u ovom periodu teške su noge, prisutan je umor, ali ne možemo ovakve golove da primamo. Ni u pionirima, a kamoli u prvom timu!

Igra vaše ekipe, nevezano za rezultat?

Zadovoljan sam igrom, bilo je dosta dobrih stvari, ali ne možemo da budemo zadovoljni kada primamo golove kao u pionirima, ali rešićemo i tzaj problem. Igra je na momente bila sasvim dobra, ali ne valja kada se izgubi i pritom prime onakvi golovi – zaključio je trener Partizana, Aleksandar Stanojević.

BLAGO NA ČETIRI TOČKA Georgina sve snimila… Najskuplji Ronaldov automobil vredi 2.000.000 evra! (VIDEO)

KAKAV POTEZ Brejdi potpisuje za Petriotse! Razlog je oduševio navijače Nju Inglanda

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.