Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STANOJEVIĆ: Ničemu se više ne nadam, brutalno smo pokradeni!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Pobedom nad Voždovcem, Partizan je odradio obavezni deo. Ostaje mu da se nada da će “zmajevi” u poslednjem kolu da naprave čudo na stadionu “Rajko Mitić”.


Na meču Sautempton – Liverpul, naša kladionica nudi kvotu 2.85 za igru 2&1P2+.


Međutim, trener crno-belih Aleksandar Stanojević ne gaji takvu nadu. Iz njegovih reči posle meča na “krovu” izbijala je gorčina.

 S obzirom na to kakve se stvari dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Tačnije, nije nam dozvljoeno. U više situacija smo bili brutalno pokradeni. To je suština, to su činjenice, ništa ne prčam napamet. O njihovim utakmicama neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili. Mnogo sam razočaran. Ne nadam se više. Pratim kako sve funkciniše u poslednje vreme, vidim u kom pravcu sve ide – rekao je Stanojević.

U poslednjem kolu, Crvena zvezda dočekuje Voždovac, a Partizan, samo nekoliko stotina metara dalje, niški Radnički. Jedina šansa crno-belih da dođu do trona je da savladaju Nišlije, a da Zvezda izgubi od “zmajeva”.

11 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.