Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SVAKA ČAST Golman Partizana Popović novac od nagrade donirao za lečenje fizioterapeuta rivala iz Superlige!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Golman Partizana Aleksandar Popović (Foto: Starsport)

Po glasovima navijača Partizana, igrač utakmice 6. kola grupne faze UEFA Lige konferencije je Aleksandar Popović, golman crno-belih. Iznos od 50.000 dinara, Popović je namenio fizioterapeutu prvog tima FK Radnički iz Niša, Marku Stankoviću, preko fondacije „Budi human“ (1351 na 3030).


ITALIJA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Napoli – Empoli (18:30) je 1.73.


On je istakao da mu je veoma drago što može na ovaj način da učestvuje u humanom delu.

Drago mi je što naši navijači putem svojih mobilnih telefona i Partizanove aplikacije mogu da glasaju za najboljeg igrača kola – rekao je Popović.

Obrazložio je zbog čega je svoju nagradu usmerio baš fizioterapeutu Radničkog iz Niša.

Iznos od 50.000 dinara sam namenio Marku Stankoviću, kolegi fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog, kome je dijagnostifikovana Leberova bolest, koja izaziva upalu i propadanja očnog nerva, tako da on sada vidi samo 20 posto i neophodna mu je operacija.

Teren je jedno, život nešto sasvim drugo.

Svi znate da je rivalstvo na terenu i borba za bodove velika, ali van terena smo svi ljudi sa manjim ili većim uspesima i problemima i stoga želim ovim gestom da pozovem i druge timove i pojedince da doniraju koliko su u mogućnosti i pomognu Marku. Hvala navijačima Partizana što su me izabrali za igrača kola u utakmici koja je imala ogroman značaj za klub, ali i srpski fudbal. Mi ćemo se truditi da prođemo plej-of fazu i nastavimo našu misiju u Evropi! Bićemo još jači posle priprema u januaru – poručio je golman Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

GLIŠIĆ I LUKOVIĆ ZA MAXBET SPORT: Idemo u Niš po četvrtfinale kupa!

NIKAD VIĐENO Napadač Torina doživeo najbržu povredu u istoriji fudbala! Igrao je “treptaj oka” (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.