Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

TAKO SE SLAVI ROĐENDAN Poznate folkerke pevale Pjaniću! Goreo Istanbul! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Miralem Pjanić i njegova majka slave rođendan istog dana (Foto: Printskrin/Instagram)

Fudbaler Bešiktaša Miralem Pjanić je u subotu proslavio 32. rođendan. Tim povodom poznati fudbaler je u Istanbulu napravio ludu žurku, a nije, naravno, izostala ni odgovarajuća muzička podloga.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Benfika – Liverpul (21:00) je 1.63.


Na velikoj rođendanskoj zabavi pevale su poznate folkerke Rada Manojlović i Aldina Bajić. Atmosfera je bila sjajna, što se može videti po snimcima i fotografijama na društvenim mrežama.

Na rođendanskoj zabavi u elitnom istanbulskom hotelu prisustvovali su i članovi Miralemove porodice i njegovi prijatelji, a zanimljivo da na isti dan rođendan slavi i njegova majka, prenosi sport.ba.

Pogledajte kako je izgledala rođendanska žurka Miralema Pjanića…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

PROČITAJTE JOŠ:

RONALDO OTKRIO KOLIKO MESEČNO TROŠI Evo koliko para treba da sa Georginom i decom živi lagodno!

“ŠKORPION” U VLASOTINCU! Da li je ovo gol sezone u svetu? Ovo što je uradio Lazar Marković ne viđa se u ligama petice! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.