Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

TEŠKI DANI ZA STANOJEVIĆA Bivši trener Partizana pretrpeo četvrti uzastopni poraz u Turskoj!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Aleksandar Stanojević (Foto: FK Konja)

Teški dani za nekadašnjeg trenera Partizana Aleksandra Stanojevića u Turskoj. Fudbaleri Konje poraženi su na svom terenu u 22. kolu prvenstva Turske od Istanbulspora rezultatom 0:1 (0:0).


KUP BELGIJE: Od 20:45 igraju Varegem – Mehelen, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30.


Jedini (auto)gol na utakmici postignut je u 67. minutu, kada se nesrećni Sebrail Karajel nije snašao i lošom intervencijom savladao svog golmana Šehića. Zanimljivo da je isti igrač na teren ušao u 60. minutu umesto Oguza, a sedam minuta kasnije nespretnom reakcijom rešio je pitanje pobednika.

Bila je ovo četvrta utakmica otkako je Konju preuzeo Aleksandar Stanojević i četvrti uzastopni poraz za bivšeg trenera Partizana! Prvo je na debiju eliminisan iz Kupa Turske u osmini finala od Gacijantepa na penale 7:8 (1:1, 0:0), da bi potom u šampionatu doživeo tri neuspeha

Izgubio je prvo na gostovanju Bašahšehiru (0:2), a pre toga kod kuće od Ankaragučua (0:1). Ekipa je, inače, u seriji od pet uzastopnih poraza, jer je i Bešiktaš odneo bodove sa njihovog terena posle preokreta (1:2), ali tada Stanojević još nije sedeo na klupi zeleno-belih.

Velika bodovna zaliha Konje u odnosu na ekipe iz donjeg dela tabele se istopila, pa sada Stanojevićev klub ima samo šest bodova više od Giresuna (21 bod) koji je na prvom mestu “ispod crte” i preti mu ispadanje iz elite.

PROČITAJTE JOŠ:

PROMOCIJA U HUMSKOJ Prvi Kolumbijac u istoriji Partizana objasnio zašto je izabrao crno-bele, a ne klub iz zemlje svetskih prvaka! (FOTO+VIDEO)

KAKAV JE ZVEZDA MALER… Propao transfer napadača! Razlog je bizaran

1 komentar

1 komentar

  1. Slađan

    02.02.2023. at 18:16

    Terza kriv, garant !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.