Budimo u kontaktu

KATAR 2022

TO SE ZOVE TOPOVSKI UDARAC Mbape nokautirao navijača! Nije bilo nimalo bezazleno (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mbape prišao da se uveri da je sa navijačem sve u redu (Foto: Beta/AP)

Pre početka meča polufinalnog meča između Francuskei Maroka u Dohi, desila se prilično neprijatna scena koju će jedan navijač Trikolora zauvek pamtiti.


EGIPAT: U četvrtak od 13:45 igraju Asuan SC – Keramika Kleopatra, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05.


Naime, dok su se fudbaleri zagrevali, najbolji igrač francuske selekcije Kilijan Mbape je podešavao svoje “nišanske sprave” i u jednom momentu loptu je poslao na tribine.

Tom prilikom, međutim, lopta je pogodila jednog navijača u glavu, a n je u tm trenutku od siline udarca izgubio svest. Mbape je video šta se dogodilo i odmah je prišao čoveku da se uveri da li je sve u redu. Zabrinuo se Francuz za nesrećnog čoveka, a svi oko njega su se smejali.

Pogledajte kak je to izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ:

JUNAK DANA Načeo Marokance, a u finalu će da ima motiv više, jer želi da osvoji trofej i za brata!

Ivanović pred Milano: Moramo da počnemo agresivnije! Pobednička serija daje podsticaj

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.