Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

TRENUTAK ZA VEČNOST Mesi i Ronaldo, zagrljaj i – kraj! (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo (Foto: Beta/AP)

Veliki rivali su ovog četvrtka možda poslednji put bili jedan protiv drugog na terenu… Kao da su dlanom od dlan prohujale desetine godina tokom kojih su nas Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi oduševljavali svojim majstorijama, i to jedan protiv drugog na terenu.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Bruklina protiv Finiksa u istoimenom gradu je 1.73. Utakmica počinje u 04.00.


Na prijateljskom meču između Rijad starsa (igrači iz Al Nasra i Al Hilala i PSŽ-a, kao što smo pomenuli, moguće je da smo poslednji put ikada gledali međusobni okršaj Argentinca i Portugalca. Oni najveći, naravno, odigrali su se dok je jedan nastupao za Real Madrid, a drugi za Barselonu.

Kada su rešili da razdvoje puteve, kao da je neko presekao čvor. Ništa nije bilo isto nakon toga, a kako će tek biti nakon ovog meča, koji je privukao ogromnu pažnju ne samo u Saudijskoj Arabiji gde je odigran, nego i na celom svetu.

Zato će fotografija na kojoj su Mesi i Ronaldo zagrljeni, ostati zauvek upamćena. Zagrljaj nekada velikih rivala, za koje su mnogi govorili da su u svađi. Možda je i ovo dokaz da ne treba tome verovati.

(Foto: Printskrin/Tviter)

PROČITAJTE JOŠ:

SPEKTAKL U RIJADU Mesi pogodio i slavio, Ronaldu dva gola za utehu! (VIDEO)

DIRLJIVE SCENE U KUPU ITALIJE Lacio i Bolonja u čast Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.