Budimo u kontaktu

UEFA

UEFA RASKIDA UGOVOR SA RUSIMA Advokati već rade svoj posao, u Nionu se odriču 90 miliona evra!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

(Foto: Printskrin/UEFA)

Kompanija “Gasprom” je u sve većim problemima. Posle Šalkea koji je uprkos saradnji od 15 godina sklonio njihov logo sa dresa kluba, pojavio se još veći problem za “Gasprom”.


Italija: Na meču Sasuolo – Fjorentina, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 4+.


Prema pisanju britanskih medija UEFA je već angažovala advokate i traže način da raskinu ugovor sa njima, a sve to bi moglo da evropsku “kuću fudbala” košta više od 90 miliona evra.

Saradnja između UEFA i “Gasproma” potpisana je na tri godine sredinom 2021. i iznosi oko 40 miliona evropskih novčanica na godišnjem nivou. Dakle, sve to bi mogli u UEFA i skupo da plate.

Sve ovo je samo jedna od posledica rata Rusije i Ukrajine i mogao bi da bude samo početak haosa.

Ova kompanija je sponzor UEFA još od 2012. godine i jedan je od najunosnijih sponzorskih ugovora. Advokati su već počeli da rade na slučaju i pokušavaju da pronađu način da prekinu saradnju – navode strani mediji.

Podsetimo, pre nekoliko dana je doneta odluka o promeni domaćina za finale Lige šampiona. Meč se neće igrati u Sankt Peterburgu, već u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

OVAKO TREBA Navijači Moskovljana pružili podršku treneru Ukrajincu! (VIDEO)

BRAĆO, MOŽE LI TAJ ŠUT MALO RANIJE!? FIBA se šali na račun Srbije zbog dva nepriznata koša sa više od pola terena (VIDEO)

UEFA

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.