Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

Ulaznice za meč Partizan – Sparta Prag od petka u slobodnoj prodaji

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Ulaznice za meč Partizan - Sparta Prag (Foto: FK Partizan)

Prošlog četvrtka Partizan je u prodaju pustio ulaznice za revanš meč sa Spartom iz Praga u okviru šesnaestine finala Lige konferencija, s tim što su pravo preče kupovine imali vlasnici sezonskih ulaznica i kupci paketa karata za grupnu fazu Lige konferencije.


PREMIJER LIGA: Od 20:45 igraju Liverpul – Lester, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.25. 


Slobodna prodaja ulaznica za sve građane, za revanš utakmicu koju Partizan igra protiv Sparte iz Praga 24. februara. od 18:45 počinje u petak 11. februara preko Ticketline online i prodajnih kanala.

Da podsetimo i na cele ulaznica:

Jug/Sever – 1.200,00 dinara
Istok bočno – 2.000,00 dinara
Istok centar – 2.500,00 dinara
Zapad bočno – 2.500,00 dinara
Zapad centar – 3.500,00 dinara
Lože istok – 8.000,00 dinara
Lože zapad – 10.000,00 dinara

Usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa Kovid-19, u prodaji će se naći ograničen broj ulaznica! A shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš), podsećaju iz Partizana.

EKSKLUZIVNO Posle Lazetića, Milan hteo još jednog igrača Zvezde! Cena nije bila problem

Senegalci saznali nagrade za afričku titulu, nije samo novac!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.