Budimo u kontaktu

KATAR 2022

VANREDNO SE OGLASILA UEFA “Orlovi” su i ovo doživeli pred meč sa Brazilom!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Evropska "kuća fudbala" poželela uspeh reprezentaciji Srbije na Mundijalu (Foto: Starsport)

Srbija i Brazil igraju na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a tim povodom se našim “orlovima” obratila i evropska kuća fudbala, UEFA, i to baš pred prvi meč koji “orlovi” Dragana Stojkovića Piksija igraju u Kataru.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Makabija u Beogradu je 1.90. Utakmica počinje u 17.30.


Obično se UEFA u zvaničnoj formi obraća nacionalnim savezima ili kada je neki izbor predsednika u pitanju, ili neki odlazak velikana, a najčešće do “običnog sveta” dopre kada se iz Niona oglase – povodom kazni zbog ponašanja publike.

Međutim, današnje obraćanje Saveza evropskih fudbalskih asocijacija, kako glasi pun naziv najvažnije fudbalske organizacije na “starom kontinentu” je skroz u pozitivnom tonu.

UEFA je, naime, poželela uspeh reprezentaciji Srbije protiv Brazila!

– Srbija: poslednji, 13. evropski predstavnik na Svetskom prvenstvu 2022. Srećno, Orlovi! – poručili su iz UEFA putem zvaničnog Tviter naloga ove organizacije.

UEFA na Mundijalu u Kataru ima tačno tih 13 predstavnika (uz Srbiju, to su još i Belgija, Vels, Danska, Engleska, Francuska, Nemačka, Poljska, Portugalija, Holandija, Hrvatska, Švajcarska i Španija).

PROČITAJTE JOŠ:

POPULARNOST BRAZILA Nekoliko sati pre meča sa Srbijom nude bogastvo za ulaznicu!

POTEZ O KOME SE PRIČA Poznati sudijski analitičar skratio časove u školi: Da bismo gledali Srbiju na miru!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.