Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

VELIKI PEH Srpski vezista se povredio na debiju i završio sezonu!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Đorđe Gordić (Foto: Lomel)

Veliki peh za Đorđa Gordića na početku karijere u klubu koji je pod patronatom Mančester sitija. Doskorašnji prvotimac lučanske Mladosti povredio se u debiju za Lomel i završio sezonu!


SVETSKO PRVENSTVO U polufinalu u sredu od 20 časova igraju Al Ahli iz Kaira i Real Madrid. Kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.15.


Prijateljska utakmica sa nemačkom Alemanijom Ahen bila je završena za Gordića već posle 15 minuta. Neometan, bez duela, srpski vezista morao je zbog povrede da napusti teren.

Brzo su potvrđene zlosutne prognoze – supertalentovanom fudbaleru predstoji šestomesečna pauza. I to zbog jedne od najtežih – povrede metatarzalne kosti.

Gordića očekuje duži proces pehabilitacije, posle kojeg će moći da se sprema za narednu sezonu.

PREPORUČUJEMO:

OPROBAO SE NA DRUGOM RADNOM MESTU – HIT! Eraković pozajmio novac od Andrije Miloševića, nije imao za vodu (VIDEO)

MAXBET SPORT POGODIO U METU Singlton potvrdio da je pregovarao sa Zvezdom i objasnio zašto nije došao u Beograd…

3 Komentara

3 Comments

  1. SANOGO

    07.02.2023. at 23:00

    Eeee jbg!!!

  2. Sladjan

    08.02.2023. at 13:10

    Još je bre ko devojčica neka ……trebali prvo da ga puste ženski fudbal da igra posle kada se dokaže i pravi….. Trenutno je fudbaler za srpsku ligu ,treći rang takmičenja…..

    • MILE STRUČNJAK

      08.02.2023. at 13:51

      Mirna Slađđo!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.