Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

VELS BEZ SELEKTORA U BARAŽU: Odloženo suđenje Rajanu Gigsu zbog napada na bivšu devojku

Bojan Brezovac

Objavljeno

,

Rajan Gigs (Foto: Printskrin)

Suđenje suspendovanom selektoru fudbalske reprezentacije Velsa Rajanu Gigsu zbog optužbi za nasilje u porodici neće se održati pre nego što ta selekcija bude igrala baraž za Svetsko prvenstvo u martu, preneli su danas britanski mediji.


AUSTRALIJAN OPEN: Od 1 sat iza ponoći igraju Korda – Mute, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Korde 1.38. 


Suđenje je odloženo do 8. avgusta, zbog nedostatka prostora u sudu u Mančesteru, a usled pandemije korona virusa.

Gigs je optužen za nasilničko ponašanje prema bivšoj devojci u periodu između avgusta 2017. i novembra 2020. godine. Optužen je i za napad na njenu sestru.

U baražu za Svetsko prvenstvo u Kataru, ekipu Velsa u Kardifu čeka utakmica protiv Austrije, a ukoliko pobedi igraće protiv pobednika iz meča Škotska-Ukrajina.

Vels će na ovim utakmicama voditi Gigsov zamenik Robert Pejdž, a prvi meč je zakazan za 24. mart.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.