Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ZVEZDA ČESTITALA ROĐENDAN PARTIZANU Evo na koga je naslovljeno pismo iz Ljutice Bogdana (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović dobio čestitku od najvećeg rivala, koju je očekivao i Milorad Vučelić (Foto: Starsport)

JSD Partizan slavi ovog 4. oktobra svoj 77. rođendan. A  ono što je svakako posebno zanimljivo za navijače, novom predsedniku sportskog društva Ostoji Mijailoviću i generalnom sekretaru Željku Tanaskoviću, stigla je čestitka od SD Crvena zvezda!


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Atletiko Madrida protiv Kluba Briž je 2.00. Meč počinje u 21:00.


Uvaženi sportski prijatelji, poštovana gospodo,

Povodom 77 godina od osnivanja JSD Partizan, u ime mnogobrojne porodice SD Crvena zvezda vama i svim vašim sportistima, želimo srećan rođendan, dobro zdravlje i uspeh u daljem radu.

Kao što smo svih prethodnih godina zajednički uticali i doprinosili razvoju sporta u našoj zemlji, iskreno verujemo da ćemo tu tradiciju nastaviti i u budućnosti – navedeno je u čestitki iz Ljutice Bogdana 1a, koju su potpisali predsednik Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko, predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić i generalni sekretar Zoran Avramović.

Rođendan crno-beli, podsetimo, obeležavaju u neobičnoj atmosferi, neposredno nakon sukoba na Skupštini JSD i izborima za predsednika. Ostoja Mijailović je registrovan kao novi predsednik JSD Partizan, što se nije dopalo, pre svega, čelnicima FK Partizan.

Miloš Vazura je naveo da je na Sudu dokazano da je pečat koji je korišćen pri registraciji u APR-u falsifikovan, a Mijailović je ukratko odgovorio na te optužbe.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve utakmice u UEFA takmičenjima počinju sa minutom ćutanja

GVARDIOLA: Ne sviđaju mi se komplimenti

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.