Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA ODIGRALA PRVI MEČ Ohi krenuo golom iz penala (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović i Ohi Omoidžuanfo tokom trening meča (Foto: FK Crvena zvezda)

Fudbaleri Crvene zvezde već nekoliko dana treniraju u Turskoj, a ovog četvrtka odradili su nešto drugačiji trening u odnosu na ono što je viđeno do sada. Odigrali su prvi prijateljski meč.


KUP ŠPANIJE Kvota naše kladionice na pobedu Barselone protiv Atletika u Bilbau je 2,50.


Podeljeni u dve ekipe na crvene i plave (teget) odigrali su kontrolnu utakmicu dva puta po 30 minuta i pokazali da su se uželeli fudbala. Plavu ekipu predvodio je Nebojša Milošević, a crvenu Nenad Sakić i Nenad Milijaš, dok je sve nadgledao šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Prvo je plave u prednost doveo Petar Stanić koji je u 20. minutu na centaršut Falka glavom poslao loptu mrežu. Ipak, uzvratili su crveni, jer je sa bele tačke u 29. minutu pogodio novajlija iz Moldea, Norvežanin Ohi Omoidžuanfo, a penal je izborio mladi Stanković.

Ređale su se šanse na obe strane, ali su na visokom zadatku bili i defanzivci, pa je Dejan Stanković mogao da bude veoma zadovoljan onim što je video na trening meču u Antaliji.

I, kada je delovalo da će se meč završiti rezultatom 1:1, stvari je u svoje ruke preuzeo Radovan Pankov koji je prvo osvojio loptu na sredini, a potom i odlično proigrao Aleksandra Kataija, koji je golom doneo pobedu plavom timu.

Izabranike Dejana Stankovića u petak očekuje prvi slobodan dan od okupljanja ekipe u Beogradu, posle čega će nastaviti da rade na pripremama u Antaliji.

LA LIGA Maksimović strelac i asistent u pobedi Hetafea nad Granadom! (VIDEO)

KAKAV LIK Francuski rukometaš zaražen koronom pobegao iz karantina u Segedinu i uradio nešto nezamislivo!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.