Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ZVEZDA SE OGLASILA POVODOM GRAFITA Obavešten je MUP! Deluje kao najava incidenata!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Jedan od išaranih zidova hale Pionir (Foto: Printskrin)

Na pragu je treći košarkaški večiti derbi ove sezone, a drugi u Evroligi. Crvena zvezda u petak, 27. januara dočekuje Partizan u Pioniru. A kao svojevrsnu uvertiru, imali su “grobari”  koji su šarali uvredljive grafite po spoljašnjim zidovima kultne hale.


ITALIJA, SERIJA A: Derbi u Rimu počinje u 20:45. Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Lacija je 2.65.


Još nije poznato da li će na tribinama u petak biti navijača Partizana, a i ako ih bude, koliki procenat će moći da dođe na meč. Kada je Zvezda gostovala u Areni, oko 600 navijača crveno-belih je prisustvovalo meču, pa samim tim i crno-beli očekuje bar srazmeran broj.

Međutim, ono što im ne ide na ruku jeste  ovo što se desilo u Pioniru, gde su ispisani brojni grafiti, a povodom svega se oglasila i Crvena zvezda, koja je upozorila da je sve isplanirano i da je ovo sve “najava” incidenata.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

Crvena zvezda obaveštava javnost da je u noći između ponedeljka i utorka dvorana „Aleksandar Nikolić“ koja je u vlasništvu grada Beograda, Republike Srbije, i ujedno nadležnosti SC Tašmajdan, vandalizovana brojnim šovinističkim i uvredljivim grafitima koje su ispisali navijači Partizana. Osim što se ovo dogodilo u vrlo delikatnom trenutku, samo tri dana pre odigravanja utakmice 21. kola Evrolige između Crvene zvezde i Partizana, i može dodatno da podgreje atmosferu pred ovu utakmicu, oštećena je javna imovina koja je u vlasništvu građana Republike Srbije.

– Kao klub se pitamo kome odgovara da ovo radi, i da li je ovo samo najava za incidente koji bi mogli da se dogode u petak pre i tokom utakmice Evrolige u hali “Aleksandar Nikolić”. Crvena zvezda organizovao je veliki broj ovakvih utakmica u prošlosti, organizovaće na najbolji mogući način i utakmicu u petak. Međutim, nakon skrnavljenja hale, koja nije u vlasništvu kluba, već svih nas, otvoreno upozoravamo javnost da će u slučaju bilo kakvog incidenta u petak odgovornost snositi druga strana, odnosno pojedinci kojima i na ovaj način odgovara da diskredituju naš klub.

Crvena zvezda je o svemu je već obavestila sve nadležne organe, uključujući i MUP kako bi se počinioci ovog “herojskog” čina i “napada” na zidove prazne hale u pola noći pronašli i sankcionisali. Crvena zvezda poziva sve svoje pristalice, navijače kluba da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, već da fer i sportski navijaju i pruže podršku našem timu da dođe do pobede u 21.kolu Evrolige – kaže se u saopštenju KK Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ:

USIJANJE “Grobari” posetili halu “Aleksandar Nikolić” pred derbi sa Zvezdom… Osvanuli grafiti (FOTO)

HIT FORA Zvezda ne može da dočeka debi Kampaca u Evroligi! Odbrojavaju se dani, sati i minuti! Bukvalno! (VIDEO)

15 Komentara

15 Comments

  1. Moca

    24.01.2023. at 17:08

    Nisu svesni koliko su bolji a opet se boje .Opet saopstenja ,te nece igrati kup kao da je nekog briga hoce li igrati ili nece.Ko ih vodi dobri su.Sutra ujutro hepi,pink ,prva.

    • Крцун Звезда Тито - једна секта!

      24.01.2023. at 17:42

      Крцунова секта звана КК САОПШТЕЊЕ…У страху су велике очи…

      • Najrealnije

        24.01.2023. at 20:16

        Pa od koga da se plase…? Dva puta smo vas ispeglali i jasno je ko se koga plasi.Zato ste kao misevi,izmileli iz rupa u sred noci,kad nema niko i junacili se debilskim natpisiima.Oduvek ste bili kompleksasi i ostacete zauvek.

      • Teško

        25.01.2023. at 22:49

        Xaxaxa . . . Odgovorite na nesto . . Tuga koliko morate da ćutite . . .

  2. Fudbaleri

    24.01.2023. at 17:40

    Čovke, priznaj da si sam ovo šarao po zidu

  3. IvanNis1

    24.01.2023. at 17:59

    Tako je Coki. Ja recimo nikada nisam video zvezdin grafit na nekoj javnoj zgradi.

  4. Adolf Kramarič, Hrv.Dragovoljec

    24.01.2023. at 18:48

    Igranjem kupa Zvezda bi legalizovala Partizan koji ni po ststutu KSS nema pravo da igrabkup jer trećeligaš po statutu može kabšampion tog takmičenka da igra kroz devet kola kvalifikacija,da bi uopšte stigao do kls ligaša,pa tek sa njima itd,itd! Kako to uopšte nije ni sprovedeno, oni po automatizmu ni nemogu biti na ždrijebu,nee?! Takodžer kk Tudžmanistan ne može igrati ni kls jer mora po kazni igrati treču ligu!

  5. Aca Sd

    24.01.2023. at 19:11

    Ha..ha..crveno zlo se javilo…

    • Toliko

      24.01.2023. at 20:19

      Crno zlo je po obicaju prvo krenulo u provociranju.

  6. Aca Sd

    24.01.2023. at 20:32

    Cz je osnovana u Tirani ali to vešto kriju godinama od dileja tj.delija.

  7. Skauser

    Skauser

    24.01.2023. at 22:47

    Žoc se prepao trećeg poraza ove sezone pa šalje horde da divljaju

    • Nole

      25.01.2023. at 07:16

      Franjevačka sekta!

  8. Milos Rankovic

    25.01.2023. at 00:57

    Tu bagru nepustiti u petak u dvoranu.nista ih vise nebi zabolelo nego da ih pustimo u dvoranu.Covicu uoznbilji se nije njuhova Arena mi tu dvoranu mozemo da napunimo opusteni.oderi gnjide u petak i uzmi kup i njih nema vise.oni su mucenici i bolesnici kad cinkare evro ligi sta mi radimo.duguju toliko para za porez da je to nemoguce.oazi ovu smesnu drzavu mom gazdi danas stize poziv iz poreske za dug od 40 000 din a oni duguju sedam miliona evra i nikom nista.Covicu nemoj vise da placas porez ovoj lopovskoj drzavi dok nepocnu i drugi da placaju.oni znaju da su u fudbalu nemocni pa misle da su bolji u kosarci a mi smo bolji u kosarci barem pet puta.zakljucak zbog ovih pisanja na zidovima zabraniti bagri ulazak u dvoranu i prelazak u Arenu da se igra jer to nije njihova dvorana nego dvorana svih Srba mada oni nisu Srpski klub jer nisu igrali Srpsku ligu i klub koji ima devet stranaca.Zvezdo urnisi ih u petak braco pokazimo bagri sta je navijanje u petak

    • Ivan Kg

      25.01.2023. at 09:56

      Napusti forum, vrati se u prvi razred.

  9. NR

    25.01.2023. at 12:40

    Krece kuhinja svih pudlica na svetu da radi!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.