Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ZVEZDI VEČITI DERBI Crveno-beli ponovo potopili Partizan! Marković presudio pre zvuka sirene!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Dušan Marković doneo Zvezdi trijumf u finišu meča (Foto: Starsport)

Vaterpolisti Crvene zvezde su nastavili tamo gde su stali osvajanjem Kupa Srbije! Posle osvojenog trofeja pre nekoliko dana, crveno-beli su slavili i u večitom derbiju protiv Partizana rezultatom 11:10 u prvom kolu druge faze takmičenja Superlige Srbije.


NBA: U ponoć igraju Nju Orleans – LA Lejkers, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.10.


Partizan je bio bolji rival tokom cele utakmice, crno-beli su imali sve u svojim rukama i došli su na korak do pobede, ali su popustili na samom kraju i dozvolili najvećem rivalu da ih još jednom pobedi za manje od sedam dana.

Sve se odigralo u poslednjih nekoliko minuta. Zvezda je najpre bila u problemima, ostala je bez glavnih napadačkih opcija, pošto su isključeni i Gavril Subotić i Dušan Vasić, ali, ni to ih nije sprečilo da slave u ovom derbiju.

Gol odluke je postigao Dušan Marković u poslednjim momentima, pa je tako i doneo pobedu Crvenoj zvezdi u ovom derbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Milojević posle remija: Nisam zadovoljan, mnogo igrača mora da se zapita…

IZNENAĐENJE Cedevita Olimpija izgubila u Skoplju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.