Budimo u kontaktu

ABA LIGA

JOVANOVIĆ POSLE POBEDE U LAKTAŠIMA: Ilić je u konkurenciji za 12, Adams…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Džejlan Adams se oporavio (Foto: Starsport)

Posle dve godine Crvena zvezda je slavila u Laktašima. Igokea je pala na svom bunjištu 76:70. Bila je to sjajna partija Luke Vildoze. Javnost sada zanima šta će da bude sa nekim drugim igračima.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Marselj – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.90. 


Trener Vladimir Jovanović je prvo govorio o pobedi u Laktašima. On vidi pozitivne pomake u igri svog tima.

Čestitam igračima na veoma važnoj pobedi. Znali smo da na ovom terenu već nekoliko utakmica nismo odigrali dobro i slavili. Imali smo to na umu i iskoristili kao dodatni motiv. Videlo se da smo pre tri dana imali napornu utakmicu u Evroligi, ali izneli smo utakmicu do kraja protiv kvalitetnog protivnika. Našli rešenja da pobedimo. Znali smo da treba da zaustavimo njihov šut za tri poena. Imali smo problema sa pik en rolom u odbrani i to moramo da popravimo. U napadu takođe, Igokea je nezgodan protivnik, stalno menja odbranu i na neke stvari nismo dobro odgovorili. Zna se da Igokea ima dobru ekipu, trener već dugo u sistemu i znaju šta žele u odbrani i napadu i utoliko mi je draže što smo ostvarili važnu pobedu. Igokei želim svu sreću u nastakvu prvenstva – rekao je Vladimir Jovanović.

Trener crveno-belih je dodao da je bilo grešaka, ali da ima vremena da se one poprave.

Svaka pobeda znači na polju samopouzdanja i ostvarivanja ambicija koje su jasne. Bilo je grešaka koje moramo da ispravljamo, analiziramo. Lakše je raditi i pripremati se kada se pobedi.

DALIBOR ILIĆ I DŽEJLAN ADAM KAO TEMA U LAKTAŠIMA

Jedno od pitanja novinara bilo je vezano za igrača koji je među crveno-bele stigao iz Laktaša – Dalibora Ilića. Takođe, oko Džejlana Adamsa.

Dalibor Ilić je bio sa nama, počeo je da trenira i biće u konkurenciji za 12. Danas nije bio, videćemo da li će biti na sledećoj utakmici. Džejlen Adams je u Beogradu. Bio je bolestan, oporavio se, ali nije doputovao – zaključio je Jovanović.

Crvena zvezda u petak od 21 čas gostuje Monaku u Monte Karlu.

PREPORUČUJEMO:

KOŠARKAŠKI MESI Pogledajte asistencije Luke Vildoze u Laktašima (VIDEO)

3 Komentara

3 Comments

  1. Dragorad

    01.11.2022. at 05:10

    Vladica, svaka čast za pobedu u Laktašima!👏👏👏👏

  2. Nagual

    01.11.2022. at 22:02

    I FK i KK CZ deluju veoma zatvoreno i bez blagovremenog obavestavanja navijaca o tome zasto neki igraci ne igraju,zasto su van tima, da li su povredjeni ili se na njih vise ne racuna.Pogotovo je ovo manje shvatljivo kada su u pitanju igraci koji su nedavno dosli.I onda kada se pojave neke izjave sve to deluje veoma sturo,a po nekada i simnjivo.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.