Budimo u kontaktu

ABA LIGA

KOŠARKAŠKI MESI Pogledajte asistencije Luke Vildoze u Laktašima (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Doktorska partija Vildoze (Foto: ABA league/Nikola Vuruna)

Posle tri uzatopna poraza na tlu Republike Srpske, Crvena zvezda je pobedila Igokeu 76:70. Junak pobede crveno-belih bio je plejmejker Luka Vildoza.


LIGA ŠAMPIONA U utorak je vreme za revanš. Liverpul na Enfildu dočekuje Napoli. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.88.


Argentinac je za 27 minuta na parketu ubacio 19 poena, a “plesao” je sa dabl-dabl učinkom jer je stao na devet asistencija. Neke od njih bile su za TV špice.

Nadimak košarkaškog Mesija nosi Fakundo Kampaco, ali je Luka Vildoza blizu toga da mu preotme tu “titulu”. Pogledajte kako je Argentinac danas razigravao svoje saigrače:

PREPORUČUJEMO:

LOŠE VESTI PO PARTIZAN Avramović bio na kontroli, longeta…

REŠENJE NA STOLU Zaseda Skupstina FS Srbije, ali izbor predsednika…

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.