Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

KATALONCI ZASUKALI RUKAVE Barselona već završila prvo pojačanje!

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Barsini igrači posle postignutog gola (Foto: Beta/AP Photo)

Mnogo briga ima katalonski gigant. Apetiti navijača Barselone su ogromni, a veličina kluba zahteva uvek napad na sve trofeje. Ove sezone izabranici Ćavija Ernandeza nisu uspeli da osvoje nijedan, što je u “blaugrani” ravno katastrofi.


LIGA ŠAMPIONA: PSŽ dočekuje Borusiju Dortmund (utorak, 21.00), a kvota naše kladionice na minimum dva gola u prvom poluvremenu iznosi 2.12.


Ćavi je prošle sezone doneo Barsi šampionsku titulu, ali realnost je da se u ovoj sezoni u preostala četiri kola bori sa Đironom za drugo mesto. Prvobitno je legendarni vezista najavio da neće da ostane u klubu, ali onda je promenio odluku. Kao razlog za to Ćavi je naveo to što u ovom timu vidi veliki potencijal, te da ima želju da naredne sezone napravi ozbiljan pomak.

Ne sede skrštenih ruku u katalonskoj prestonici, već polako kuju planove za sledeću sezonu. Barselona je već dogovorila prvo pojačanje. Kako piše katalonski Sport, reč je o Gvidu Rodrigersu, igraču Betisa kojem ističe ugovor na kraju sezone, pa će u “balugranu” da pojača kao slobodan igrač.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.