Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

BORJAN: Okrećemo se osvajanju duple krune

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Pružio je verovatno najslabiju partiju od kako nosi dres Crvene zvezde. Isključivi je krivac za prvi gol koji je pokrenuo propast u Monte Karlu. Milan Borjan je smireno analizirao meč.


Engleska 2: Na meču Reding – Preston, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 3+.


– Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Falila nam je brzina danas, kao i da povežemo nekoliko pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške. Tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu – rekao je Borjan.

Žao mu je zbog poništenog gola Pešića.

– VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje.

Kao retko kada na gostovanjima, Zvezda je imala mnogo bučniju podršku sa tribina od domaćina.

– Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom – rekao je Milan Borjan.

13 Komentara

13 Comments

  1. MILO Montenigers

    03.11.2022. at 22:31

    Kao. BORJAN po naređenju LOPINJA, njake šatro žao mi MLOGO, al sad pada dupla kruna! Kakva Katarina za jadan narod! Krade KLEMPTAVI pa jebe kevu!

  2. Iz šljivika

    03.11.2022. at 22:34

    I šta onda sa duplom krunom? Niste vi toliko plaćeni da bi samo osvajali prvenstvo već i da pobeđujete i u evropi. Prvenstvo mogu da osvoje i duplo jeftiniji igrači. E TO je glavni problem.

    • Prava i jedina istina je ta

      03.11.2022. at 23:00

      Tako je,neka si to rekao!
      Ali je glavni problem sto su poklonili tri gola Monaku?
      E to je glavno pitanje?
      Borjan poklon prvi,Milunovic poklon drugi a nas Katai poklonio treci…
      Iz kog razloga i zasto tako jeftino?
      Preglupe golove smo primali i kuci kao pocetnici…protiv Makabija uzas…protiv Monaka kuci poklon cist od strane Srnića…Borjan veceras neshvatljivo za nas normalne!!!
      Tako da po svemu sudeci oni prave razliku u domacem prvenstvu i to onoliko koliko je dovoljno za titulu u nasem prvenstvu!
      Ako se ne dovedu adekvatna pojacanja i ukoliko fizicka sprema ne bude na vrhunskom nivou nema sta da se trazi u LŠ!

      • MILO Montenigers

        03.11.2022. at 23:20

        Prod’o TERZIJA LOPINA ODRTAVELA PRODO TEKMU, AJDE NEMOJ DA SI NAIVAN. CEO SVET ZNA. BILA JADNA SKLANJALICA. SVI ZNAJU . SVI SU SAUČESNICI I TAJ FOLER BORJAN I… MIĆA I KATAI,I ONO KLJUSE MILUN U PODMUKLI LOPOV RODA! SVI DO JEDNOG ODRADILI I OMRSILI KINTU! TERZIJA PROD’O TIM KOCKARIMS IZ MONAKA I MAĐARIMA TAMO, I KUĆI MONAKU I ŽIDOVIMA ONIM ITZ LIGE ČEMPS BERŠEVI… UKRO PARE TERZIJA

  3. Zvezda IDEA ZAGREB

    03.11.2022. at 23:05

    Borjan ujko iz lijepe njihove…grobar iz Ontarija,pa turski konjanik iz ljutice bogdana…dno dna

    • Tudjman predsednik

      03.11.2022. at 23:23

      Ujko, sto ti je krivo sto vam covek nabija komplekse godinama, i sto nije hteo u klub koji je osnovan u inozemstvu? Ne voli vas CROasane i sta ces…

      • Ciganska govna.

        03.11.2022. at 23:43

        Odlično je branio baš po našoj volji.Uživali smo danas.

  4. Dejo 74

    03.11.2022. at 23:15

    Ajde na klupu malo, forma užas, kiksara postao

  5. StojSha

    StojSha

    03.11.2022. at 23:28

    Хахахахахаха, лако је освојити унапред поклоњено у СНС лиги видимо какви сте у Европи. :ДДД Обориће се Ренџерсово брукање у ЛШ! 🙂

  6. JUSTICIO POLY

    04.11.2022. at 00:10

    AKO ŽIMI BABA SERO ZVANA TRT MILJOJKA, RADUJ SE! PUKO RADONJA IMA SAD DA SE BRNE KUĆI KINGLADNA DŽUKELA,a ONDAK STE GA OPET NAHEBALI🤣🤣🤣💪😡😡😡

  7. Papuc

    04.11.2022. at 08:44

    Važno je da uzima 650000 godišnje, šta koga briga za rezultate? Da ima bolje davno bi svi oni otišli… Recimo Katai je u Čikago fire imap 480000 i još je pričao da ostaje da živi u SAD, a ovde ima 650…pa ko je onda lud?

  8. Krespo

    04.11.2022. at 08:50

    Okrecete se vi oko svoje ose jer tresnuste o pod zesce!
    Sada je usledio pledoaje medija zasto je zvezda ispala a tolikoovca ulozeno u fijasko.
    Romani se pisu tuzbalice odjekuju a eto Borjan duva u rogcic da se jurisa na duplu krunu!
    Pa dobro maniri su maniri kada se nauci da se ne bude prepotentan bice mozda bolje.
    Terzic i svojta guraju zvezdu u prosek to je ocigledno samo da jos ko vidi da zvezdi treba nova uprava pod keca.Ova je lupila o zid kako radi evo vidi se….

  9. Sila

    04.11.2022. at 09:27

    Mali Mijatovic je za vas sve institucija,hocemo nasu decu da igraju pa makar izgubili i 10-0 bolje nase da trpimo i cekamo nego ove crncuge i penzionere preplacene folirante. Dajte pored Mijata jos Mituljikice,Kneleta,Sljivica,Radivojevica,Nedeljkovica,Vukicevica da vidite kako bi odigrali i borili se. Sve preko 27 na klupu da se nauce pameti,pa ih pustati kao ovu decu sto maltretiraju po 5 i 10 min

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.