Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DOSTA MU JE SVEGA Sivić digao ruke od Radničkog!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Tomislav Sivić (Foto: Starsport)

Posle novog poraza, Radnički je ostao bez trenera. Zgrožen greškama igrača koje ima na raspolaganju, trener ekipe sa Čaira Tomislav Sivić odlučio je da podnese ostavku.


Nemačka 2: na meču Arminija B. – Hamburger, naša kladionica nudi kvotu 2.85 za igru ug 4+.


Ako smo do sada imali dobre utakmice i nesrećno prolazili, danas to nije bio slučaj. Prvo poluvreme smo mi smo njih spustili u nisku zonu, imali višak po bokovima, radili što smo se dogovorili. Ali, opet su nam došle glave skandalozne individualne greške. Ne može kapiten da izgubi loptu u svojih 20 metara tek tako. Drugi gol ko zna koja po redu greška Tolordave. Ne može tako pas da se odira čoveku koji ima dva igrača na leđima. Sami smo sebi dali golove. Igrali smo loše, nismo bili na nivou koji je potreban za ekipu koja želi pobedu, Nisam video strast kod igrača, želja je bila na minimumu. Čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi. Čekali su nas, kaznili su nas. Ja sam taj koji je odgovoran – rekao je Sivić na konferenciji za medije posle utakmice sa Novim Pazarom.

Tokom vrlo emotivnog obraćanja, rekao je da ga je sramota zbog izdanja ekipe koju je vodio i koja je u pet mečeva osvojila samo dva boda.

Radničkom je sada potrebno nešto mnogo jače da se prodrma. Trener je taj koji mora da ide, da dođe neko ko će moći to bolje da uradi. Ovo je bilo sramno, ja se stidim toga. Žao mi je niške publike, ništa nije slutilo da će ova sezona ovako da krene. Nekom je život majka, nekom maćeha – rekao je Sivić i poželeo sreću ekipi u nastavku takmičenja.

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.