Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

HAOS U BRAZILU Derbi odložen zbog napada huligana na autobus sa igračima protivničkog tima! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Ponovo haos u Južnoj Americi, tačnije u Brazilu. Derbi šampionata Gaučo i Porto Alegrea između Internasionala i Gremija je odložen zbog divljanja navijača domaćina.


Na meču Crvena zvezda – Partizan, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru ug 3+.


Navijači Internasionala su kamenjem i raznim predmetima zasuli autbus sa igračima Gremija. Tom prilikom, najteže je povređen Paragvajac Matijas Valasanti. On je prebačen u bolnicu zbog potresa mozga i više posekotima.

Tim povodom oglasio se Gremio.

Posle kukavičke i apsurdne agresije koju je doživela naša ekipa, saopštili smo Fudbalskoj federacija Gauča našu odluku da nećemo nastupiti na “Grenal derbiju”. Osim tehničke neravnoteže i izostanka sportske atmosfere koju uzrokuje ovaj kriminalni čin, odluka Gremija takođe iskazuje našu osudu svih vrsta nasilja – stoji u klupskom saopštenju.

Navijači Internasionala su u finišu prošle sezone tokom gradskog derbija provocirali protivničke igrače držeći na tribinama simbolične mrtvačke sanduke. Gremio, inače trostruki osvajač Kopa Libertadores, ispao je iz brazilskog elitnog ranga.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.