Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠTA SE ČEKA? Kad će više ti izbori? Srbiji su potrebni predsednik i nova fudbalska vlada

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović (Foto: Starsport)

Završen je žreb u Dohi, poznati su rivali selekcije Srbije na šampionatu sveta u novembru i decembru. Imponuju počasti protivnika i velike ambicije “orlova” na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Verone protiv Đenove je 2.00. Meč počinje u 18:30.


Do tada potrebno je izabrati predsednika FS Srbije. Od svih saveza u Kataru, samo je naš imao v.d predsednika Nenada Bjekovića, koji je nasledio Marka Pantelića, posle svađe sa ljudima iz Izvrsnog odbora. I to stanje traje skoro godinu dana, vreme je da se konačno krene sa izborima na svim nivoima, a ne da izbori bude tabu tema još od novembra.

Tada su, navodno, raspisani izbori pred ljudima iz UEFA, ali nije određen datum. Vakum stanje od šest meseci treba prekinuti i ubrzo odrediti tačan datum, kako bi bio izabran čelnik FSS, ali i formirao Izvrsni odbor.

Nova fudbalska vlada treba da ima nove ljude s vizijom, koji neće samo da popunjavaju broj i sede u foteljama. Tako treba da bude i u regionima.

Odavno je krenulo lobiranje, ali sve još tapka u mestu. Krajnje je vreme za raspisivanje izbora, tu nema dileme.

PROČITAJTE JOŠ:

Supruga Erona Vajta udarila po Zvezdi: Nemam zašto da se izvinim Srbima! Srpskim igračima oduzeta sloboda govora

“Ofanziva” navijača Zvezde na Instagram Erona Vajta: Odlazi! Nisi više dobrodošao

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.