Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

IZIRITIRAN PITANJEM Ataman pričao o nepuštanju Micića: Zašto Obradović nije pustio Papapetrua i Jasikevičijus Kalinića?

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Možda i očekivano, bilo je dosta napeto na konferenciji za medije. Selektor Turske je pričao u dosta agresivnom tonu, optužujući sve osim sebe.


NBA: Kvota naše kladionice na pobedu Majamija protiv Finiksa je 1.88. Ova utakmica počinje u 01.30.


Srbija je savladala Tursku u kvalifikacijama za Svetski kup i time napravila veliki korak ka plasmanu. Utakmicu je, pored neizvesnosti, obeležilo i dosta incidenata na terenu i pored njega.

Po završetku meča, održana je konferencija za medije na kojoj se obratio Ergin Ataman. On je svoje izlaganje započeo sledećim rečima:

– Naravno, bila je teška utakmica, napeta atmsofera u hali… Želim da kažem da sam ponosan na svoje mlade igrače, ovo je mlad tim i sjajno je što su se ovoliko borili svih 40 minuta, sve do poslednjeg promašenog šuta. Bila je dobra utakmica za nas, igrale su se dobre odbrane celu utakmicu. Napravili smo neke lake izgubljene lopte. Srbija je dala 14 poena posle naših izgubljenih lopti, što pokazuje da je Srbija igrala veoma agresivno. Za mene ovo nije normalno, jer je Srbija imala 24 slobodnih bacanja, a mi samo 17. Izgubili smo za jedan poen i ponosan sam, ali ovaj nivo košarke nastavlja da bude loš. Sudije su loše, nastavlja se sve sa Evrobasketa. Čestitke za Ristića koji je našao svoj šut za tri i šutirao kao nikada u karijeri. Čestitam Srbiji sve u svemu – rekao je on, pa potom u dosta iziritiranom tonu govorio o Vasiliju Miciću i njegovom nepozivanju:

– Ne želim da pričam o tome. Ne znam ko je provocirao, dao sam poslednju izjavu juče i ne želim više da komentarišem. Pitajte svoje medije zašto Jasikevičijus nije dao Kaliniću da igra, Obradović Papapetruu… Efes se bori u Evroligi i teška je situacija bez Larkina. Micić je jedini plej sada, a i on je imao pvoredu. U toj situaciji je klub doneo odluku i ne želim više da pričam o tome.

PROČITAJTE JOŠ:

MUNDOBASKET NA VIDIKU Gudurić i Ristić zakucali Turke! Pešić pokazao Atamanu ko je gazda u Beogradu!

POLUVREME Moglo je i bolje! Oprez za Srbiju u nastavku

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.