Budimo u kontaktu

ABA LIGA

IZNENAĐENJE Igokea pala u Splitu

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dragan Bajić, trener Igokee (Foto: Starsport)

Split nikoga nije mogao da pobedi dva i po meseca, a onda je, prilično neočekivano, u najvećem gradu Dalmacije pala Igokea – 89:77 (23:18, 24:18, 16:21, 26:20).


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Hjuston – Portland biti ubačeno manje od 235 poena.


Neizvesnosti nije bilo. Domaćin je u prvom poluvremenu odmakao, gost pokušao da se vrati u trećoj četvrtini, ali je Split ipak sigurno završio meč.

Pobedbičku ekipu predvodio je Šorter sa 28 poena. Pratili su ga Bajo sa 14 i Kovačević sa 12 poena. U timu Igokee odskočio je Jošilo sa 10 poena. Aleksa Radanov, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde meč je završio sa 10 poena.

ABA liga, 18. kolo

Petak

Krka – Partizan 63:79

Split – Igokea 89:77

21.00 Borac – Zadar

Subota

19.00 Cibona – Studentski centar

21.00 FMP – Mega

Nedelja

17.00 Crvena zvezda – Mornar

19.00 Budućnost – Cedevita Olimpija

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.