Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

KAO BOMBONA Za ovakvim stadionom vapi Srbija (FOTO+VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Stadion Grupama arena pleni svojim izgledom (Foto: MaxBet sport)

(Od specijalnog izveštača iz Budimpešte)

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas gostuju Ferencvarošu u 4. kolu H grupe Lige Evrope. Upoznali smo stadion Grupama arena.


LIGA ŠAMPIONA: Od 21 igraju Plzenj – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.20. 


Reč je o objektu izgrađenom 2013. godine, ali je otvoren godinu dana kasnije. Kapaciteta je 22.000 mesta. Stadion je sređen kao bombona.

Objekat o kakvom vapi Srbija. Moderan, sa lepim prilazom i statuama. Sa spoljašnje strane kafići, restorani i šop. Upoznajte Grupama arenu koja će u četvrtak u 21 sat da bude puna.

U klupskom šopu ima svega od igle do lokomotive. Cene su slične onima u Srbiji. Šalovi su 10 evra, toliko su i majice. Dresovi su između 50 i 80 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA STIGLA U BUDIMPEŠTU Milojević poveo i nedavno pojačanje (FOTO)

DRUGAČIJE NEGO U TURSKOJ Zvezda se odlučila na ovaj potez pred Ferencvaroš

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.