Budimo u kontaktu

Fudbal

KASANO IZVREĐAO MURINJA Može da trenira samo amatere, zabole ga za fudbal

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Žoze Murinjo (Foto: Beta/AP)

Čim Real nema trenera ili traži novog – pominje se povratak Žozea Murinja. Prema najavama iz Španije, Karlo Ančeloti od leta neće da bude na klupi slavnog kluba i najverovatnije će da preuzme reprezentaciju Brazila…


ČEMPIONŠIP Šefild junajted u petak (16.00) dočekuje Vigan, a u MaxBetu kvota na trijumf domaćina je 1.38.


A u medijima na Iberijskom poluostrvu oglasio se Italijan Antonio Kasano, koji nikako ne voli Portugalca. Uvek priča da Murinjo nije veliki trener, izjavio je već “da mu se povraća od njegovog fudbala”, a sada je otišao i korak dalje:

On je glumac, nije mi jasno kako dolazi do rezultata. Bio je sjajan trener i govornik, ali sad bi mogao da trenira samo amatere. Njega boli k…. za fudbal.

Nada se Kasano da Realov izbor neće da bude Murinjo:

Može da se vrati u Real, ali samo zbog statusa koji ima. Bio je osvajač trofeja, ali sada bi savršeno odgovarao samo amaterima. Uporedite Mauricija Sarija i Murinja. Jedan voli voli fudbal i rad, onog drugog baš briga. Sari se prilagođava, pobeđuje, pametan je i ekipa mu igra divan fudbal. Murinjo je nula.

PROČITAJTE JOŠ:

EVROLIGA Ako pobedi u Monaku, Partizan će moći i da “bira” rivala u plej-ofu… Nikako na osmom mestu

ATAMAN O ODLUCI DA PRE KRAJA NAPUSTI TEREN: Želeo sam da izbegnem njihove navijače, provocirali su!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.