Budimo u kontaktu

ITALIJA

KRAJ! Luka Jović ima novi klub!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Luka Jović pred vratima novog kluba (Foto: Starsport)

Nije zvanično, ali “Korijere delo sport” javlja da je dogovor postignut. Luka Jović napušta Real Madrid bar na godinu dana.


BELORUSIJA: Od 19 igraju Vitebsk – Torpedo, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.30. 


Poručeno je na “Santjago Bernabeu” da se na Luku Jovića ne računa u novoj sezoni. Sabrao je i oduzeo Srbin sve i shvatio da je pred Mondijal za njega najbolje da napusti Real Madrid. Ne zauvek.

Kako javlja “Korijere delo sport”, dobra saradnja Fjorentine i Real Madrida se nastavlja. Luka Jović će narednih 12 meseci kao pozjamljeni fudbaler da igra za “violu”.

Tim iz Toskane neće da bude dužan Realu da plati nikakvo obeštećenje, a “kraljevski klub” će nastaviti da plaća pola plate “srpskom Falkau”. To je cifra od tri miliona evra godišnje, a istu svotu plaćaće mu Fjorentina.

Klauzule o mogućem otkupu ugovora nema, ali je navodno dogovoreno da se po istom principu pozajmica može obnoviti narednog leta po istim uslovima. Na “Artemijo Frankiju” u Luki Joviću vide idealnu zamenu za Dušana Vlahovića. Bivši fudbaler Crvene zvezde je to bio u junskom prozoru Lige nacija kada je postigao dva gola u odsustvu zvezde Juventusa.

Za Luku Jovića je najvažnije da igra pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Jasno je da bi u Madridu šansu dobijao na kašičicu. Došlo je vreme za Lukin novi početak.

PROČITAJTE JOŠ:

MITAR DOBIJA DRUŠTVO Fulam spremio ponudu za srpskog vezistu

RAPORT SA BLEDA “Brđani” odradili prvi trening u Sloveniji, kondicioni trener vodio glavnu reč (FOTO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.