Budimo u kontaktu

NBA LIGA

KRALJEVSKI MEČ Simultanka Lebrona… Razvalio Voriorse s 56 poena! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Lebron Dđejms u meču s Voriorsima (Foto: Beta/AP)

Godine mu ne mogu ništa. Još jedna kraljevska partija “kralja Džejmsa”. Na krilima Lebrona Džejmsa (37) LA Lejkersi su pobedili Golden Stejt Voriorse – 124:116 (32:25, 30:42, 27:27, 35:22).


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Arsenala protiv Votforda je 1.58. Meč počinje u 15:00.


Na ulasku u poslednju četvrtinu Voriorsi su imali prednost, a onda je ponovo star u svoje ruke uzeo Lebron. Postigao je 16 poena i odveo svoj tim do trijumfa.

Odlično je šutirao. Gotovo je bezgrešan bio iz slobodnih bacanja (12/13) izuzetno precizan u šutu za dva poena (13/20), a iznad 50 odsto šutirao je trojke (6/11). Imao je Džejms i 10 skokova.

U redovima Voriorsa najefikasniji bio je Stef Kari (30 poena). Naš reprezentativac Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

Pogledajte šta je radiol “Kralj Džejms”.

Rezultati: Šarlot – San Antonio 123:117, Memfis – Orlando 124:96, Majami – Filadelfija 99:82, Minesota – Portland 135:121, LA Lejkers – Golden Stejt 124:116.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

HTEO DA GA BIJE PA… Izvini, nisam video da si to ti! (FOTO+VIDEO)

POSLE PORAZA REMI Fejenord uzdrman dolazi u Humsku, Partizanova misija moguća!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.