Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MALI GRADSKI DERBI Ofanzivna Zvezda protiv Čukaričkog, Ohi na klupi (SASTAVI)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Zvezda spremna da sruši Čukarički (Foto: Starsport)

Od 18.30 na stadionu “Rajko Miitć” igra se mali gradski derbi između Crvene zvezde i Čukaričkog. Crveno-belima je pobeda neophodna da se vrate na prvo mesto Superlige Srbije, dok je Čukarički za sada spokojan na trećem mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Viljareala je 1.38. Meč počinje u 21:00.


Ne čudi odluka Dejana Stankovića da na megdan “brđanima” izađe u najjačem sastavu, veoma ofanzivno. Desnog beka umesto Kristijana Pićinija će da igra sve bolji Milan Gajić, dok štoperski tandem čine Strahinja Erakovića i Aleksandar Dragović. Levi bek je Milan Rodić.

Na sredini terena promena nema, ima ih u “navali”. Neće Dejan Stanković da napadne sa dva napadača, pa će najistureniji da bude Milan Pavkov. Ohi će svoju šansu da čeka sa klupe. Po desnom krilu će da napada El Fardu Ben, a sa levog najbolji strelac tima Aleksandar Katai.

Pogledajte sastave dva tima:

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Ben – Pavkov.
ČUKARIČKI: Mićović – Stevanović, Šapić, Puškarić, Tošić – Mijailović, Rogan, Kovač, Lukić, Savić – Aganspahić.

CILJ JE POBEDA! Miljenik “delija” napada Čukarički

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.