Budimo u kontaktu

ENGLESKA

MITROS ON FIRE Novi gol Srbina, još pet do večnosti (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Mitrović ne staje (Foto: Beta/AP)

Fulam je kao gost pobedio Midlzbro 1:0 i na korak je od plasmana u Premijer ligu. “Kotidžersi” sada imaju 17 bodova više od trećeplasiranog Hadersfilda i utakmicu manje.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Barselone protiv Makabija u MaxBet kladionici je 1.47


Fulam je prvi na tabeli i samo čudom neće zadržati lidersko mesto. Ipak, važnija vest je ta da je Aleksadnar Mitrović nastavio da trese mreže.

Naš reprezentativac je postigao jedini gol za svoj tim u trijumfu nad Midlzbroom. Gol je postigao u 73. minutu.

Aleksandru Mitroviću to je bio 38. gol u sezoni u Čempionšipu. Mitrović je u prošlom kolu postao Srbin sa najviše golova na internacionalnoj sceni, u okviru jedne sezone, te je uspeo da nadmaši učinak Meteje Kežman, koji 35 golova postigao na 33 meča holandske Eredivizije, u dresu PSV Ajndhovena, sezone 2002/03.

Mitroviću je sada potrebno da postigne još pet golova i postane rekorder, uđe u večnost. Tada bi prestigao Gaja Vitingema koji je postigao 42 gola.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.