Budimo u kontaktu

EVROKUP

NAPAD NA EVROKUP Skariolo: Partizan ima 15 igrača, mi smo imali 12!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Serđo Skariolo (Foto: Starsport)

Drim tim iz Bolonje spreman je za povratak u Evroligu! Virtus je dovođenjem Heketa i Šengelije bez sumnje postao prvi favorit za osvajanje Evrokupa.


ABA LIGA: Kvota na pobedu Partizana protiv Budućnosti u MaxBet kladionici je 1.85.


Zadovoljstvo posle dva velika potpisa nije krio ni trener ekipe, Serđo Skariolo. On ističe da je na pravi način popunjen prazan prostor u sastavu, koji je donekle i bio uzrok loših rezultata.

– Valensija ima 16 igrača, Partizan 15, a govorim o profesionalcima visokog nivoa. Mi smo imali 12 igrača i i dalje smo imali slobodan prostor da dovodimo još. Hvala klubu što su uvažili moje stavove i dobro su uradili što smo doveli ove igrače visokog nivoa. Napravili smo prave poteze na tržištu, doveli smo iskusne igrače, bićemo čvrsti u odbrani i imaćemo balansiran sastav.

Nema sumnje da je za najviši plasman Virtusu bila potrebna doselekcija. Uprava kluba iz Bolonje iskoristila je situaciju na ruskom tržištu i uhvatila “džekpot” sa Heketom i Šengelijom. Iskusni reprezentativac Italije sigurno da će da utiče na minutažu talentovanog Pajole, za koga Serđo kaže da će da dobije motiv za dokazivanjem.

– Heket će da igra pleja i uticaće dobro na konkurenciju. Imamo dva mlada talentovana igrača Pajolu i Meniona i iskusnog Heketa. Da ne zaboravim i Rucijera koji će nam pomoći na treninzima i u italijanskom prvenstvu gde ćemo ga koristiti – zaključio je Skariolo.

PROČITAJTE JOŠ:

LETE GODINE Kad su crno-beli poslednji put pobedili u Morači, mnogi sadašnji igrači bili su osnovci! Neki su bili punoletni, a neki nisu ni znali za Partizan

Stevanović o porazima Partizana i Zvezde: Rezultat se ne događa, on se planira

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.