Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEMA STAJANJA Na meti Zvezde još jedan igrač iz Rusije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Štoper Rodirgao (Foto: Printskrin/Jutjub)

Izgleda da je Rusija postala nova baza za pojačanja. Aktuelna situacija tera mnoge strance u drugi deo Evrope, a kako je MaxBet sport najavio postoji jos igrača koji su na meti šampiona Srbije.


VTB LIGA, PLEJ-OF: Kvota naše kladionice na pobedu CSKA protiv Zenita je 1.43. Meč počinje u 19:00.


Crveno-beli su odlučili da ubrzaju priču na letnjoj pijaci, svesni da bi trebalo da imaju formiran tim do sredine juna, pošto prvenstvo Srbije, sa nikada većim ulogom, startuje već 9. jula. Tu su i kvalifikacije za Ligu šampiona početkom avgusta.

Najpre je u Crvenu zvezdu stigao Kingsi Kangva, a sada je na meti De Souza Prado Rodrigo iz Sočija, poznat pod nadimkom Rodrigao, koji je potreban da šojaca poziciju štopera. Bez obzira na status Strahinje Erakovića i eventualnu prodaju, klub je rešio da dovede još jednog centralnog beka. Posebno zbog činjenice da sa Radovanom Pankovim još nije postignut dogovor, a šanse da do dogovora dođe nisu velike.

Bivsi defanzivac Žil Visentea je nastupao prošlog leta protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Konferencije i ove sezone je bio standardan sa odigranih 28 mečeva. Ostaje da igrač dobije i dozvolu FIFA, koja izlazi u susret igračima strancima u Rusiji i da crveno-beli onda saznaju koliko treba da plate obeštećenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan bio blizu “brejka”… Ova odluka Obradovića ga je koštala poraza (VIDEO)

Stojković pred start Lige nacija: Želimo da budemo prvi u grupi!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.