Budimo u kontaktu

KATAR 2022

NEMAČKI EKSPERTI TVRDE: Srbija je oštećena za penal, ovu ruku niko nije video (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Srbija je porazom od Švajcarske 3:2 završila učešće na Mundijalu u Kataru. Nezadovoljstvo navijača je veliko, ali sada nema nazad. “Sajdžije” su bile bolji rival na terenu. Ali…


SVETSKO PRVENSTVO Od 16 časova Francuska igra protiv Poljske. Biće to igra mačke i miša, naš predlog je 1-1, a kvota u kladionici MaxBet je 1.98.


Imali su Švajcarci sreće, a Nemci tvrde i sudijsku pomoć. Naime, u 65. minutu došlo je do kontakta Fabijana Šera i Aleksandra Mitrovića. Naš centarfor je pao, ali je sve delovalo teatralno. Ali…

Šta su videli stručnjaci na nemačkoj nacionalnoj televiziji? Videli su da je štoper Njukasla prilikom duela sa Mitrovićem igrao rukom. Da je gurnuo loptu i to je čist jedanaesterac. Složili su se Nemci da je Fernando Rapalini zajedno sa VAR sobom oštetio “orlove”. Uverite se sami, a snimak je objavio RTS:

Svoje mišljenje izneo je i naš FIFA VAR sudija Dalibor Đurđević. Čovek koji je sa Miloradom Mažićem činio čuvenu sudijsku trojku uz Milovana Ristića.

Taj detalj juče niko nije primetio. Situacija je bila veoma kompleksna. Postojala je mera za kazneni udarac. VAR je morao da nađe ugao gde se vidi da je prekršaj napravljen. Iz jednog ugla se ne vidi, ali iz ovog drugog koji smo dobili od Nemaca se videlo da je odbrambeni igrač igrao rukom – rekao je Dalibor Đurđević u emisiji “Biser pustinje” na RTS-u.

Sad je kasno, ali se 2018. godina i Feliks Brih su se ponovili. Kome se žaliti sada…

PREPORUČUJEMO:

KUPIO JE “DELIJE” ZA SVA VREMENA, ALI NE SAMO NJIH Luka VildozoVIĆ! (FOTO)

PRVI ČOVEK PSŽ-A: Kupićemo Park prinčeva, ako nam ne daju odlazimo!

9 Komentara

9 Comments

  1. Realno

    04.12.2022. at 00:15

    Ne lupajte bre,pitanje je da li je uopste bila ruka a i da jeste,nije za penal.

    • Trpovamga

      04.12.2022. at 23:09

      A da je zaza Zvezdu bio bi ko kuca ,jel da.

    • Sekula

      05.12.2022. at 22:46

      Glup si

  2. Bato

    04.12.2022. at 06:27

    Nemoj da tražimo više alibije, završena priča ispali smo,protivnici Srbije bili bolji i kraj,dali više golova, fizičku spremniji i to je to IDEMO dalje

  3. Aleksandar

    04.12.2022. at 08:26

    Nema vise opravdanja, cak i da je bio penal to bi tek bila sansa za 3-3, a ni to nam osim jos jednog boda nista ne bi donelo. Mi nemamo organizaciju igre, nemamo disciplinu, nemamo plan, nemamo kondiciju! Takodje ne moze i niko ne igra na SP sa trojicom pozadi!

  4. Милош

    04.12.2022. at 08:30

    И да је судио пенал то ништа не би променило.
    Камерун је победио Бразил, а пре свега, српски фузбалери су дошли фиччки потпуно неспремни на СП.
    ТАКО ДА, СВИ НА ТРЕНИНГ ДОК СЕ НЕ ПОСТИГНЕ ФОРМА И ФИЗИЧКА ПРИПРЕМЉЕНОСТ КОЈА ЋЕ БИТИ НЕОПХОДНА ЗА СП!!!
    САМО КАЖЕМ 🙄🤔

    • Šone

      04.12.2022. at 11:08

      Slažem se, ali mi jedna stvar nije jasna. Oni su svi došli iz takmičarske sezone, to mi je čudno. Postoji samo jedno objašnjenje, kad su se okupili nisu dobro održavali fizičku spremu, znači japanac mora da leti, mislim ovaj Piksijev pomoćnik. Ne postoji drugi razlog.

  5. Bojan

    04.12.2022. at 12:36

    Stalno lazemo “raju”. Istina je da ìmamo prosečne igrače(izuzev Tadica i Mitrovića). Vecina su tokom cele karijere imali jaku podrsku menadzera, sva ” vrata” su im bila uvek otvorena do klubova lige 5. Kada đođe pravi Mundijalski ispit onda se vidi da su spori, nemaju kondicije, takticki nedorasli,bez krecije i rezultat na kraju je uvek isti razočarenje. I vec u pripremi za naredne “Mundijalske prevare” uporno čekaju nove vezare poput Ivana Ilića ( Pixijev zemljak ) itd za Jovo-Nanovo !!!

  6. Trpovamga

    04.12.2022. at 23:19

    A da je zaza Zvezdu bio bi ko kuca ,jel da.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.