Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

Nešto je trulo u Efesu… Amerikanci odbili da se vrate s ekipom!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Šejn Larkin (u sredini) i Vil Klajburn (desno) odbili da se vrate autobusom u Istanbul (Foto: Starsport)

Poput batine i istorija ima dva kraja. Vidi se to na primeru Efesa koji je potencijalno mogao da bude tek drugi tim koji bi tri puta uzastopno postao klupski šampion Evrope (to je do sada jedino uspelo Jugoplastici, u periodu od 1989. do 1991. godine). Umesto tog trećeg pehara i fanfara, Efes je postao prvi klub koji kao aktulni šampion Evrope nije uspeo da se plasira u četvrtfinale.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Studentskog centra protiv FMP-a je 1.85. Meč počinje u 18:00.


Izgleda da je taj neuspeh ogolio mnoge stvari. Čini se da je nešto trulo u Efesu.

Posle meča u Izmiru, u nacionalnom šampionatu, ekipa nije stigla na let, pa je kao alternativno rešenje ponuđen povratak autobusom. Kako piše Sports Digitale, ovo su prihvatili svi igrači  osim dva Amerikanca – Šejna Larkina i Vila Klajburna. Autobus je put Istanbula krenuo bez njih dvojice.

Utisak je da će vrlo brzo da dođe do razlaza Efesa sa Larkinom i Klajburnom.

PROČITAJTE JOŠ:

POSLE KAMPACA PUCA NOVA “BOMBA” Zvezda želi igrača Barselone!

HAOS PRED PUT ZA BEOGRAD Vlasnik Panatinaikosa udario po igračima uoči duela sa crno-belima: Ili ćete…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.