Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OGLASIO SE TERZIĆ S ponosom obaveštavamo javnost…

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Zvezdan Terzić (Foto: Starsport)https://www.maxbetsport.rs/da-li-grobari-treba-da-brinu-vazura-za-maxbet-sport-govorio-o-evropskoj-licenci-424985/

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se i poručio “da je klub izmirio sve obaveze prema državi Srbiji kada je u pitanju poraz”. Zvezdan Terzić sa zahvalio na razumevanju “zbog malog kašnjenja”…


EVROLIGA Košarkaši Barselone u četvrtak (19.30) gostuju Panatinaikosu, a u MaxBetu je kvota da će da pobede sa minimum pet poena razilke 1.63.


Crveno-beli će sledeće sezone da igraju direktno u Ligi šampiona, ostalo je samo da se to formalno matematički potvrdi u nekom od sledećih kola Superlige Srbije.

Sa ponosom možemo da obavestimo javnost da je Fudbalski klub Crvena zvezda izmirio sve dospele finansijske obaveze prema svojoj državi – poruka je Terzića.

Zvanično je sav posao po pitanju poreza završen u sredu 22. marta:

Krajem decembra 2022. godine uplatili smo pet miliona evra poreskih obaveza, a danas još osam miliona evra. Dakle, ukupno je u ovoj sezoni u budžet Republike Srbije uplaćeno 13 miliona evra ili 1,5 milijardi dinara.

Jedan deo duga postojao je od ranije:

Sve ove obaveze smo isplatili iz svojih redovnih prihoda koje smo ostvarili kroz UEFA bonuse zbog uspeha u evropskim takmičenjima. Podsetimo, jedan deo duga je poticao još iz vremena predhodnih rukovodstava, a drugi deo zbog poremećaja tržista usled pandemije koronavirusa.

HVALA DRŽAVI NA RAZUMEVANJU ZBOG KAŠNJENJA

Zahvalio se Terzić državi:

Hvala našoj drzavi što je imala razumevanja za naša kašnjenja u plaćanju poreskih obaveza u prethodnom periodu i omogućila nam da kroz zakonski reprogram odložimo plaćanja naših obaveza. Svesni smo da je plaćanje poreza svojoj državi najveći dokaz patriotizma i zato smo ponosni što kao odgovorni ljudi i na ovaj način izvršavamo svoje obaveze.

Najveći prihod crveno-beli imaju od učešća na evropskoj sceni:

FK Crvena zvezda je uspešna i odgovorna organizacija koja 85 odsto svojih prihoda ostvaruje iz inostranstva i shodno zakonskim propisima uplaćuje novac u budžet republike Srbije. Kao sportski ambasadori Srbije ponosni smo što ćemo sedmu godinu za redom predstavljati našu zemlju u evropskim takmičenjima, od čega treći put u UEFA Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI “GROBARI” TREBA DA BRINU? Vazura za MaxBet sport govorio o evropskoj licenci

KRAJ KARIJERE Izabrao je Španiju pre Srbije, odlučio da se povuče sa 32 godine

7 Komentara

7 Comments

  1. Story

    22.03.2023. at 13:35

    BRAVO ZVEZDO,BRAVO!!!OVO TREBA PODRŽATI I POHVALITI BEZ OBZIRA NA MOJ STA OKO Z.T.👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍 A kad misle da PLATE POREZ KK I FK JSD GLODA””RISTAN??? KAD??? SRAM VAS BILOO!!!😡😡😡

  2. Jo

    22.03.2023. at 13:57

    Na čega ti liči tim Terza? Kamo ti trener Terza?

  3. Zoran KŠ

    22.03.2023. at 14:09

    Prvo FK Zvezda da vrati drzavi 20 milki eur-a koje im je dao AV kad je došao na vlast,Postoji snimak dnevnika RTS-a gde je to izjavio.

    • Ma sta pricas

      22.03.2023. at 15:46

      Dao on? kao potpredsednik? Ajde ne lazi molim te….

  4. Bato

    22.03.2023. at 18:00

    Ovaj direktno sa poternice došao i ispričao,,vic decenije,,

  5. sasa

    22.03.2023. at 21:02

    Koliki je dug?

  6. StojSha

    StojSha

    23.03.2023. at 06:56

    Хахахахахахахаха

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.