Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OVAKAV GOL ODAVNO NISTE VIDELI Derbi kola Srpske lige Zapad u Čačku obeležio i nesvakidašnji pogodak (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen / Youtube

Posle tačno 45 godina u jednoj prvenstvenoj utakmici sastali su se Borac i FAP iz Priboja. Bila je to prilika da se u subotu veče na stadionu u Čačku okupi veliki broj ljubitelja fudbala koji su prisustvovali jednom od derbija 4. kola Srpske lige Zapad.


Engleska: Na utakmicu Mančester junajted – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 2.60 i na “keca” i na “dvojku”. 


Na kraju, pobedu su odnele pribojske “kamiondžije” koje su rezultatom 2:1 savladale svog rivala, inače dojučerašnjeg lidera na tabeli. Jeste najzaslužniji za trijumf bio iskusni napadač Dejan Đenić, koji je u poslednjim minutima susreta postigao pobedonosni gol, ali je na tok utakmice u velikoj meri uticao detalj iz 24. minuta. Tada su gosti poveli, gol je pripisan igraču gostiju Dukiću, ali se dobro videlo da je najzaslužniji za to bio, zapravo, golman Borca, Nikola Pejović.

Naime, posle centaršuta sa leve strane, koji i nije bio najbolje i najsrećnije izveden, lopta je išla ka levom gornjem uglu gola domaćih, Pejović je nespretno reagovao i bukvalno loptu ubacio u svoj gol. Taj momenat možete videti na 55. sekundi snimka.

Ovom pobedom FAP je preskočio Borac na tabeli i sada je ekipa iz Priboja na vodećoj poziciji, mada četvrto kolo nije kompletirano. Sudeći po uvodnom delu prvenstva, očekuje nas još jedna veoma interesantna trka za plasman u Prvu ligu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

VRTEŠKA KOJOJ KRAJA NEMA Radojičić smenjen, Radnik traži novog trenera!

NEMA VIŠE ULAGANJA Zvezda ostaje sa dva napadača!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.