Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

SAZNAJEMO NBA as se stavlja na raspolaganje selektoru Pešiću! Postoji i jedan problem…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Svetislav Pešić (Foto: Starsport)

U ponedeljak bi trebalo da saznamo ko se nalazi na širem spisku selekcije Srbije za Svetsko prvenstvo koje će da bude održano u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Na njemu bi moglo da se nađe i ime jednog od naših NBA košarkaša, ali da li će on da zaigra na šampionatu, zavisi od nekoliko faktora.


ČILE 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Evertona protiv Union Espanjole je 2.00. Početak meča je zakazan za 21.00.


Reprezentacija Srbije će od 25. avgusta da se takmiči na Svetskom prvenstvu, a prema prvim najavama, tamo će da se pojavi značajno oslabljena. Samim tim, biće joj potrebne sve raspoložive snage kako bi ostvarila dobar rezultat.

Možda i najviše deficitarna pozicija “orlovima” je pozicija krila i krilnog centra, koju bi potencijalno mogao da popuni Aleksej Pokuševski. Kako saznaje “MaxBet Sport”, ovaj mladi košarkaš Oklahome siti Tander želi da se stavi na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću i da obuče reprezentativni dres svoje zemlje, ali…

Aleksej Pokuševski u dresu Oklahome siti Tander (Foto: Beta/AP Photo/Kyle Phillips)

Popularni Poku se oporavlja od povrede ramena i trenutno se nalazi u Atini gde će u ponedeljak da ga poseti doktor iz Oklahome koji će da ga pregleda i proceni njegovo stanje. Potom dolazi u Beograd, gde će da ga pregledaju i doktori reprezentacije Srbije, posle čega će da “padne” odluka da li će Novosađanin moći da igra na Mundobasketu.

Aleksej Pokuševski još nije debitovao za “orlove”, ali je igrao za mlađe kategorije, nastupivši na Svetskom kupu za košarkaše do 17 godina, odnosno na Evropskom prvenstvu za košarkaše do 18 godina i bio je najbolji igrač tih generacija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.