Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Procurila informacija ko dobija Zlatnu loptu… Nije moglo da bude drugačije! U top 3 jedno iznenađujuće ime

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Lionel Mesi je prošle godine dobio "Zlatnu loptu" (Foto: Beta/AP)

Uđosmo u oktobar… Mesec u kojem se dodeljuje Zlatna lopta, proglašava najbolji igrač na svetu. Do sada je Lionel Mesi najuspešniji sa sedam trofeja, drugi je Kristijano Ronaldo sa dve manje.


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mančester sitija protiv Mančester junajteda je 1.45. Meč počinje u 15:00.


Ko će ovog puta da bude najbolji?

Kao i svake godine, svaki put kada se približi vreme za dodelu Zlatne lopte, dolazi do curenja informacija, neki ih čak izmisle. Na društvenim mrežama sada kruži slika sa listom konačnih pozicija posle glasanja – piše Mundo Deportivo.

Na toj fotografiji je napadač Reala Karim Benzema na prvom mestu, drugi je Sadio Mane, a treći još jedan napadač “kraljevskog kluba” Vinisjus Žunior. Slede Sadio Mane, Roberi Levandovski, Kilijan Mbape… Izvan liste deset najboljih, koju zatvara Tibo Kurtoa, nalaze se Kristijano Ronaldo i Erling Haland.

Karim Benzema (Foto: Beta/AP)

Videćemo da li je ova “lista” verodostojna. Ako je nagrada zaista otišla u ruke Karima Benzeme, nije ni moglo drugačije… Francuz je vodio Real Madrid do pehata Lige šampiona.

“Zlatna lopta” biće dodeljena 17. oktobra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.