Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRODUŽENI ODMOR Stanković bez dva važna igrača do povratka u Beograd

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Stanković bez dva važna igrača do Beograda (Foto: FK Crvena zvezda)

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u poslednju nedelju priprema u Antaliji, a potom ih čeka još devet dana rada u Beogradu pred prvi prolećni dvoboj sa Čukaričkim na stadionu “Rajko Mitić” 12. februara.


ENGLESKA Derbi u nedelju od 14.30 dočekuje Birmingem, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.40.


Do kraja priprema Crvena zvezda će da odigra još dva kontrolna meča. Prvi već u ponedeljak protiv Šahtjora iz Donjecka, a drugi je tri dana kasnije protiv austrijskog Altaha. Po informacijama koje portalu “MaxBet sport” stižu iz Turske, Dejan Stanković do Beograda neće moći da računa na dva veoma važna igrača za proleće.

Gabon i Komorska ostrva završili su takmičenje na Afričkom kupu nacija, a prva informacija bila je da će Gelor Kanga i El Fardu Ben do vikenda da stignu u Antaliju. Po svemu sudeći dvojica afričkih fudbalera sa pasošima Srbije će dobiti nešto duži odmor, jer nisu odmarali kad i svi zbog priprema za AKN, pa će u trenažni proces u Beogradu gde će da dočekaju ostatak ekipe.

To je nezvanično dogovor stručnog štaba sa dvojicom igrača. Imaće El Fardu Ben i Gelor Kanga da sedam dana uhvate priključak sa timom i da budu spremni za “pakleni” februar i početak marta koji čeka crveno-bele.

Ne treba ponavljati da Crvena zvezda 12. februra igra mali gradski derbi protiv trećeplasiranog tima u Superligi Srbije Čukaričkog, već 26. februara je čeka dvoboj sa Partizanom na stadionu “Rajko Mitić”, a početkom marta i dvomeč osmine finala Lige Evrope.

NIJE MU PRAVO Ohi ljut na Lazetića, Norvežanin otkrio da Dioni igra “na drugom terenu” i da stalno gubi (FOTO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.