Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PRVA LIGA Inđija lako sa Loznicom, “traktoristi” slave tinejdžera Lukovića

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice izmešu Loznice i Inđije (Foto: FK Loznica)

Odigrane su tri utakmice 5. kola Prve lige Srbije. Inđija i IMT ostvarili nove pobede, dok su mreže na Zlatiboru ostale netaknute.


Nemačka 2: na meču Karlsrue – Hanza R, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru ug 1P2+.


Očekivala se pozitivna reakcija fudbalera Loznice nakon promene trenera, ali ni pod vođstvom Nebojše Neškovića nisu uspeli, ne samo da ostvare prvu pobedu u prvenstvu, nego ni da osvoje bar jedan bod. Ceo plen nakon mnogo bolje igre tokom većeg dela susreta ide u Inđiju. Bilo je 3:1 za sremskog prvoligaša, koji je meč otvorio na najbolji mogući način.

 

Čak tri gola viđena su u prvih pola sata igre. U 12. minutu Stefan Đokić iskoristio je asistenciju Slaviše Stojanovića i doveo goste u vođstvo. Samo desetak minuta kasnije Desančić je rutinski završio akciju i duplirao prednost, koju je prepolovio Nikolić u 29. minutu udarcem glavom posle izvedenog prekida i dobrog centaršuta. Pitanje pobednika rešio je Nikola Nedeljković rezantnim i preciznim udarcem u 79. minutu meča. Inđija je vezala dve pobede i zadržala priključak za vodećim timovima. Loznica ostaje prikovana za dno tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

 

IMT je golom 16-godišnjeg “čuda od deteta” Miloša Lukovića u 58. minutu savladao Slobodu. “Traktoristi” su došli do četvrte pobede u pet odigranih kola, dok je Užičanima ovo prvi prvenstveni poraz i ostaju u središnjem delu tabele. U duelu odigranom na “Švajcariji” fudbaleri Zlatibora i Jedinstva sa Uba nije bilo golova. Sve ostale utakmice ove runde igraju se u subotu.

 

Prva liga Srbije, 5. kolo:

 

Petak:

Loznica – Inđija 1:3 (1:2)

IMT – Sloboda 1:0 (0:0)

Zlatibor – Jedinstvo 0:0

 

Subota (17.00):

 

Rad – Radnički NBg

Radnički SM – Vršac

Železničar – Grafičar

Novi Sad – Trajal

Mačva – Metalac (19.00)

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.