Budimo u kontaktu

EVROLIGA

RAZOČARAN ZBOG NAVIJAČA Eksum: Najbolja atmosfera u mojoj karijeri! Moramo da naučimo kako da…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dante Eksum u meču sa Armanijem (Foto: Starsport)

Još se čeka na prvu pobedu u Evroligi. Posle dva poraza u gostima, od Albe i Baskonije, Partizan je izgubio i od Armanija u Beogradu. Bili su crno-beli dobri 35, 36 minuta, ali nisu izdržali do kraja.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Albe protiv Panatinaikosa je 1.62. Meč počinje u 20:00.


Gosti iz Milana su znali da kazne greške domaćih u finišu. Razočaranje igrača Partizana je bilo veliko. Svesni su da je propuštena šansa za trijumf.

Razočaran sam zbog navijača. Bila je ovo najbolja atmosfera u mojoj košarkaškoj karijeri. Žao mi je što nismo pobedili. Ima nekih pozitivnih stvari, kontrolisali smo ritam, napravili neke smešne greške. Moramo da naučimo iz ovoga. Imali smo mečeve u rukama i protiv Baskonije i ovde. Moramo da naučimo kako da zatvorimo utakmice – rekao je Eksum.

Nema mnogo prostora za tugovanje. Već u četvrtak je duel s Bolonjom. Ponovo u Areni.

– Uvek je teško da se vratiš posle poraza. Mi smo profesionalci i moramo to da uradimo, posebno zbog publike. Dolazi nam meč koji moramo da dobijemo. Igrali smo dobru utakmicu, samo smo u poslednjoj deonici napravili te greške koje su nas koštale.

U ovom duelu Eksum je mogao bolje. Brzo je zaradio tri lične greške, na terenu je proveo 18 minuta, a zabeležio je sedam poena, asistenciju i šest izgubljenih lopti.

– Bilo je frustrirajuće, napravio sam tri brza faula, neke odluke sudija i kriterijum na obe strane. Moram da naučim kako da igram bolje, da se prilagodim na odluke sudija, jer je jasno da se oni neće prilagoditi na mene – poručio je Egzum.

PROČITAJTE JOŠ:

BIĆE OVO UZBUDLJIVA SEZONA Tandem Bostona ispisao istoriju na startu NBA (VIDEO)

OBRADOVIĆ BESAN NA KONFERENCIJI Trener Partizana pričao o budžetu: Napravljena je priča da imamo pare!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.