Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠAMPION SE PRESELIO U SLOVENIJU Stanković poveo 26 igrača, kapiten stiže u četvrtak

Mirko Markovic

Objavljeno

,

kanga i Bukari u društvu El Fardu Bena (Foto: FK Crvena zvezda/Instagram)

Sledi druga etapa priprema za novu sezonu. Važna, kako bi se uigrala ekipa i postavio sistem igre. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u ovom trenutku računa na 26 igrača, a ekipi će se u četvrtak priključiti kapiten Milan Borjan, koji je imao produženi odmor posle obaveza u dresu Kanade.


EVROPSKO PRVENSTVO U19: Reprezentacija Srbije će od 20 časova da odmeri snage sa Engleskom, a kvota na pobedu “orlića” u MaxBet kladionici je 6.00.


Na spisku igrača, koji će trenirati u bazi reprezentacije Slovenije na brdu kod Kranja nalaze se: Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Strahinja Manojlović, Marko Gobeljić, Kristijano Pićini, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Vuk Bogdanović, Milan Rodić, Seku Sanogo, Petar Stanić, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Rišairo Živković, Kings Kangva, Aksel Bakajoko, Osman Bukari, El Fardu Ben, Ohi Omojuanfo i Milan Pavkov.

Crveno-beli će boraviti u Sloveniji u periodu od srede 22. juna do 2. jula, a potom će otputovati u Soči, gde ce odigrati prijateljski duel sa Zenitom iz Sankt Peterburga. Izabranici Dejana Stankovića su prošli bazični deo priprema na Zlatiboru, a sada prvotimce očekuje rad na taktici, kao i kontrolni mečevi na stadionu “Stožice” u Ljubljani.

Šampion Srbije će odmeriti snage sa NK Bravo (24. jun), Domžalama (27. jun) i vicešampionom i osvajačem Kupa Slovenije, Koprom (30. jun), koji se do poslednjeg kola borio za prvo mesto sa Mariborom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

PROČITAJTE JOŠ:

KATARANI ZADOVOLJNI Do sada prodato 1,2 miliona ulaznica za Mundijal

Gocić seo na klupu Novog Beograda

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.