Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŞAZNAJEMO Partizan u problemu! Ništa od bombi, dva miljenika “grobara” zaobišla crno-bele!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: FK Partizan)

Fudbaleri Partizana danas od 16 časova će da odigraju drugu pripremnu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Rival je Bohemijans iz Češke, a uoči tog duela klub iz Humske dobio je dva negativna odgovora od asova koji su miljenici “grobara”.


FUDBAL, EURO U19: Kvota naše kladionice na trijumf Italije protiv Portugala je 3.00.


Kako saznaje MaxBet Sport, Partizan su odjavili i Matija Nastasić i Stevan Jovetić. Obojica su se zahvalila na ponudi, ali ovog leta ne žele da se vraćaju u Humsku.

PONUDE IZ ŠPANIJE

Nastasić ima ponude iz Španije, o čemu je za naš portal govorio sportski direktor crno-belih Ivica Kralj, a želja mu je da još neko vreme pokuša da igra u nekoj od najjačih liga na svetu.

Matija Nastasić na utakmici košarkaša Partizana (Foto: Starsport)

Kada je reč o Stevanu Jovetiću, on ima ponude iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je i njegova želja da makar još godinu dana igra u Evropi. Podsetimo, reč je o jednom od retkih asova koji su u karijeri igrali u Italiji, Španiji, Nemačkoj, Engleskoj i Francuskoj, odnosno najjačim ligama sveta.

Stevan Jovetić (Foto: Starsport)

Kada se sve sabere i oduzme, pitanje je hoće li u Humskoj ovog leta uopšte da odjekne neka bomba. Zbog rivaliteta sa Crvenom zvezdom bili su zanimljivi potencijalni dolasci bivših fudbalera crveno-belih Ognjena Vranješa i Đorđa Despotovića.

“GROBARI” REKLI SVOJE

Međutim, štoperu su “grobari” jasno stavili do znanja da ga ne žele u Humskoj, dok sa Despotovićem nije ni uspostavljen ozbiljan kontakt. Možda zamena za najboljeg strelca ekipe Rikarda Gomeša bude neko zvučno ime, a to će da bude poznato u narednih nedelju dana. Na potezu je uprava Partizana.

3 Komentara

3 Comments

  1. Rifat S.

    06.07.2023. at 09:15

    Eee jbg.

  2. Bezanijska Kosa CZ

    06.07.2023. at 10:04

    Bitno da se opasne majice nose, a onda tetki po lek bolje nego na crtu… Stara prica – lajete, rezite, al’ kad treba bezite!

  3. Mile

    06.07.2023. at 13:09

    Uništili Partizan.Ispunili zadatak.I to preko poltrona kao sto su Kralj ,Nadj ,Duljaj ,Pandurovic .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.