Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

SENZACIONALAN TRANSFER Iz Budućnosti u Fenerbahče!

Dopisnistvo CG

Objavljeno

,

Budućnost (Foto: Printscreen/Facebook/Budućnost)

Kakav transfer za Minu Đorđević! Srpska košarkašica posle tri sezone provedene u ekipi Budućnost Bemaxa karijeru nastavlja u Fenerbahčeu!


NBA: Kvota na pobedu Majamija protiv Bostona u MaxBet kladionici je 1.85.


Tim iz Istanbula godinama je jedan od najboljih evropskih klubova u ženskoj košarci, a pre samo sedam dana Fener je izgubio od Šoprona finale Evrolige.

Mina je sa podgoričkim klubom osvojila WABA ligu 2020. godine, a poslednje dve sezone okitila se srebrom. Budućnost je izgubila dva vezana finala – prvo 2021. od ekipe Beroe, a zatim pre dva meseca i od Celja.

Mina Đorđević (Foto: ŽKK Buducnost Bemax)

Đorđević je za Budućnost odigrala ukupno 47 utakmica u regionalnom takmičenju, gde je prošle godine bila MVP. Za Budućnost je u WABA ligi postigla 637 poena i ostvarila 382 skoka.

U Feneru će joj trener biti Marina Maljković, kod koje je u februaru igrala za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

NEVEROVATNO Italija, ipak, ide na Svetsko prvenstvo!?

BUNJAK KOMPLETIRAO KOLEKCIJU TROFEJA Posle duple krune i nagrada za trenera godine u Omanu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.