Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Sezar Aspilikueta ostaje u bolnici

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Sezaru Aspilikueti ukazuju pomoć (Foto: Beta/AP)

Kapiten Čelsija Sesar Aspilikueta provešće noć u bolnici, pošto je na utakmici Premijer lige protiv Sautemptona doživeo udarac u glavu. Trener londonskog kluba Grejem Poter rekao je kako očekuje da će španski fudbaler ostati u bolnici najmanje 24 sata.


PREMIJER LIGA: U nedelju od 17:30 igraju Totenhem – Vest Hem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80.


Aspilikueta je u 74. minutu utakmice protiv Sautemptona (0:1) doživeo udarac u glavu od strane igrača gostiju Sekua Mare. Odbrambeni 33-godišnji fudbaler je zatim iznet na nosilima, a prekid je trajao desetak minuta.

Srećom pri svesti je. On je u bolnici. Razgovarao je sa svojom ženom. Dakle, mi ga pratimo i jako smo zabrinuti za njega. Nije to bilo lepo videti – dodao je Poter.

Aspilikueta je fudbaler Čelsija od 2012. godine i sa klubom je osvojio dve titule u Premijer ligi i Ligu šampiona 2021. godine. Kapiten Čelsija je od 2019. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

PANIKA U LONDONU Aspilikueta nokautiran na terenu, pa iznet na nosilima (VIDEO)

DA LI JE HALAND IZGUBIO TRON? Pogledajte nestvarne promašaje Norvežanina u Notingemu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.