Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

SKENER MAXBET SPORTA Pitanje za Stolicu: Šta se desilo posle 20 minuta i u drugom poluvremenu?

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: FK Partizan

Partizanovom tunelu se zaista ne nazrae kraj. Posle silnih muka na domaćoj sceni, na evropskoj premijeri je doživljen poraz. Na Kipru! Sasvim dostižan u revanšu, ali poraz!


Francuska: Na meču Lion – Ajačio, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru ug 2-3.


Dobro je Partizan počeo, ali je posle vodećeg gola usledio – sunovrat.

Evo kako je MaxBet spoprt video učinak fudbalera Partizana.

NEMANJA STEVANOVIĆ

Ne snosi ni najmanju krivicu ni za jedan gol. Naprotiv, bio je spasilac u trenucima potpunog raspada igre crno-belih. Apsolutno ništa nije mogao da spreči poraz. Ocena: 6.

ALEKSANDAR FILIPOVIĆ (do 63. minuta)

Počeo nesigurno, posebno u pasovima, a tako i nastavio. Dozvolio da ga Tomović prelako nadskoči u 34. minutu i asisrtira za izjednačenje. Prečka mu je sprečila asistenciju za novo vođstvo. Samo zbog toga ono pola više. Ocena: 5.5.

IGOR VUJAČIĆ

Borio se sa snažnim Nigerijcem i uglavnom izlazio kao pobednik. Imao i šansu u smiraj poluvremena da vrati vodenicu na Partizanov tok. Nekada je to pogađao… Nestao kod oba gola, baš kao i njegov kolega iz centra odbrane. Ocena: 5.5.

SINIŠA SANIČANIN

Budimo realni, po svemu do sada prikazanom, nema “đtofa” za Partizan. Kasnio kod oba gola, ostao na ničijoj zemlji. Ocena: 5.

SLOBODAN UROŠEVIĆ

Novopečeni kapiten je odigrao jednu od najslabijih utakmica otkako nosi crno-beli dres. Zbunio ga je Francuz na desnom krilu, toliko da nije znao da li da krene napred ili da pomriva svoju zonu odgovornosti. Veoma bled. Ocena: 5.

LJUBOMIR FEJSA

Taktički solidno odradio svoj deo posla. U prvom poluvremenu zatvarao napade po sredini dok kiparska legija stranaca nije počela da ga obilazi. Tu već nije mogao ništa. Ocena: 6.

PATRIK ANDRADE

U prvom poluvremenu potpuno isključio sa terena Tričkovskog. To je bilo  sve što je uradio. Bez ikakvog uticaja na napadački deo tima. Ocena: 6.

BIBRAS NATHO (do 74. minuta)

Kao plejmejker, odličan u prvih pola sata. Posle toga, kao i ostatak tima, nestao sa terena, što mu se na evropsko,j sceni ne dešava prvi put. Njegova lopta ka Rikardu bila je uvod u vođstvo. I, to je bilo sve. Ocena: 6.

FUSENI DIJABATE (do 81. minuta)

Novitet Ilije Stolice, ali daleko od iznenađenja. Od njega nije bilo ni nagoveštaja pretnje, iako se kretanjem trudio da otvori prostor saigračima. Početkom drugog dela meča, u izglednoj situaciji reagovao amaterski. Ocena: 5.

KVISNI MENIG (do 81. minuta)

Od početka je bio najkonkretniji igrač Partizana. Solidan pokušaj iz šestog, bio je uvod u go,l u 18. minutu. Posle toga nestao sa terena, kao uostalom i ceo tim. Ocena: 6.5.

RIKARDO GOMEŠ

Pod budnom stražom štopera kiparskog tima, nije mogao mnogo. Savršeno iskoristio pas Natha koji je oprethodio golu. Nije imao sreću posle osam minuta u nastavku kada je lopta s njegove glave završila na prečki. Ocena: 6.

IZMENE

MARKO ŽIVKOVIĆ (od 63. minuta)

Ušao umesto Filipovića i ničim nije doneo razliku. Naprotiv, nestao je kod drugog gola kiparskog tima. Nijednom nije probio po desnoj strani. Ocena: 5.

SAMED BAŽDAR (od 74. minuta)

Na momente pokazao da je trebalo ranije da kroči na teren. Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.

NIKOLA TERZIĆ (od 81. minuta)

Premalo vremena na terenu…

ALEKSANDAR LUTOVAC (od 81. minuta)

Ništa nije uspeo da uradi za tako malo vremena.

KRISTIJAN BELIĆ (od 82. minuta)

Dobio žuti karton u sprečavanju kontre. I to je sve.

TRENER

ILIJA STOLICA

Krenuo je s namerom da napadne rivala. I uspeo je u tome. Ipak, moraće da odgovori na nekoliko pitanja. Na primer, kako je dozvolio da mu se posle vodećeg gola raspadne igra. I osim toga: Šta je rekao izabranicima na odmoru. Jer, Partizan je u drugom poluvremenu ličio na đaka koji je zaboravio obaveznu lekciju. Daje mu se poverenje, ali on ničim ne pokazuje da ga zaslužuje. Igra njegovog tima u drugih 45 i kusur minuta zaista nije ličila na ozbiljan fudbal. Ocena: 5.

 

 

9 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.