Budimo u kontaktu

Odbojka

SRCE SE STEGLO, SUZA KRENULA IZ OKA Šampionke sveta zagrmele “Bože, pravde” – odjekivala je dvorana u Holandiji (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Srbija vam se klanja! Devojke, hvala vam! Reprezentacija Srbije je šampion sveta. Naše devojke su na Svetskom prvenstvu odigrale 12 utakmica i pobedile su ih sve!


FRANCUSKA U nedelju od 17.00 Monako dočekuje Klermon, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.38.


Gazile su srpske dvojke i zgazile sve! Na veličanstven način su stigle do druge uzastopne svetske krune. U finalu su zgazile moćnu selekciju Brazila 3:0.

Prethodne tri nedelje proživljavali smo sa našim devojkama sjajne trenutke, a posebno smo skočili iz stolica kada je naš tim osvojio poslednji poen protiv “karioka”:

Najemotivniji trenutak svakako je bio kada se u Apeldronu u Holadniji intonirala himna Srbije. Trenutak za suze svih nas, trenutak za ponos cele Srbije, trenutak za pmaćenje:

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.