Budimo u kontaktu

ENGLESKA

TEŠKI DANI ZA JUNAJTED Klubovi se dogovorili, ali igrač ni za živu glavu neće na Old Traford!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Frenki de Jong (Foto: Beta/AP)

Decenijama je bila čast da se obuče dres Mančester junajteda. Izgleda da je došlo neko drugo vreme. Očajna sezona “crvenih đavola” odbija igrače od pomisli da dođu na Teatar snova.


Na meču Liverpul – Real Madrid, naša kladionica nudi kvotu 3.35 za igru 1-1.


Jedan od njih je Frenki de Jong. Dolaskom na kormilo Junajteda, Erik ten Hag je prstom pokazao na nekadašnjeg učenika iz Ajaksa. Klupski operativci su odradili svoj deo posla, dogovorili se sa Barselonom. Međutim, španski mediji pišu da 25-godišnji vezista ne želi da ide u Mančester!

Barseloni je svakako u interesu da ga proda kako bi popunila budžet za pojačanja. Suočenim sa silnim problemima u organizaciji napada, Junajtedu bi bio zlata vredan. Ipak, De Jong je rekao šta je imao.

Holanđanin ima čak još četiri godine ugovora sa Barsom. Njegova trenutna cena je oko 70 miliona evra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.